7.6 C
Bistrița
miercuri, octombrie 5, 2022

Ionuț Simionca (PMP): „Mi-am desființat pensia de parlamentar. Și în fața notarului!”

Deși este foarte greu de crezut, printr-o declarație semnată în fața notarului, deputatul Ionuț Simionca și-a asumat obligația de a renunța la pensia sa de parlamentar, totul pentru a le arăta bistrițenilor că este serios și că se ține de cuvânt.

Indiferent de jocurile politice care se vor mai consuma pe această temă, nimeni nu va mai putea pune la îndoială, de azi înainte, onestitatea mea în ceea ce privește susținerea eliminării pensiilor speciale”, a declarat Ionuț Simionca.

De altfel, parlamentarul nostru nu este la prima încercare de a-și suprima acest drept pe care mulți cetățeni îl consideră a fi o nedreptate față de cei peste cinci milioane de pensionari din România. Simionca a depus încă din 2019 un proiect de lege pentru desființarea pensiilor parlamentarilor, a instalat corturi pe străzile Bistriței și a strâns semnături pentru susținerea proiectului, iar zilele trecute a și votat pentru desființarea tuturor acestor pensii speciale.

Această acțiune este ultima dintr-un lung șir de demersuri pe care le-am întreprins în ultimii ani pentru desființarea pensiilor speciale. Am inițiat o lege pe această temă, am strâns peste 40.000 de mii de semnături de la locuitorii județului pentru susținerea proiectului, am condiționat votul meu la învestitura Guvernului Orban de promovare a acestei inițiative și am votat legea în Parlament”, a mai spus deputatul. 

În felul acesta, indiferent dacă legea votată zilele trecute de Parlament va fi validată de Curtea Constituțională sau indiferent de orice alte jocuri politice ce vor urma, Ionuț Simionca nu va mai beneficia de pensia specială de parlamentar.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...