16.1 C
Bistrița
vineri, iunie 9, 2023

Își petrece tinerețea după gratii! Ce pedeapsă a primit tânărul care a omorât cu sânge rece un pensionar

Tânărul din Lechința care, alături de fratele său, a omorât cu sânge rece un pensionar în propria casă, și-a aflat pedeapsa. Acesta va petrece cel puțin două decenii după gratii. Fratele său nu a mai apucat judecata: s-a sinucis în arest.

Un bătrân de 71 de ani era găsit fără suflare, plin de lovituri, în locuința sa de pe strada Împăratul Traian din Bistrița. Se întâmpla în luna februarie a acestui an. Înainte să își dea duhul, bătrânul a stat la un pahar de băutură cu doi frați din Lechința.

Cei doi l-au însoțit acasă, intenția lor fiind jaful. Bătrânul s-a împotrivit, iar cei doi l-au potolit cu mai multe lovituri care i-au și cauzat moartea. Unul dintre frați avea 21 de ani, iar celălalt doar 18. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI și AICI.

Cel de 21 de ani a mai avut probleme cu legea, la fel și mai mulți dintre frații săi. Realizând că își va petrece mare parte din tinerețe după gratii, acesta s-a sinucis în arest, fiind găsit spânzurat cu o bucată de cearceaf.

Fratele său a fost condamnat, la începutul acestei luni la nu mai puțin de 22 de ani de închisoare. Sentința nu este definitivă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat angajează inginer testare produse, iar Electroplast are nevoie de operatori cabluri electrice. Noi locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT Bistrița caută inginer testare produse, iar Frasinul SRL angajează inginer CFDP/CCIA/IUDR. Angajatorii din Bistrița au nevoie de informatician, personal curățenie, vânzătoare, conducători auto sau muncitori necalificați. Oferta completă, mai jos: 

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...