15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

ISJ BN cere școlilor din județ să publice rata de vaccinare în rândul angajaților

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud cere ca școlile să publice rata de vaccinare. Astfel, se va ști câți dintre angajații fiecărei unități școlare sunt vaccinați.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a publicat rata de vaccinare din interiorul inspectoratului și cere ca școlile să urmeze exemplul.

Conform datelor ISJ BN, rata generală de vaccinare a angajaților din aparatul propriu al inspectoratului este 97%. Asta dintr-un total de 36 de angajați.

Școlile care au făcut până acum publică rata de vaccinare în rândul angajaților din Bistrița-Năsăud:

    • Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița – rata generală de vaccinare a angajaților este 76,72%. Mai exact, 122 de persoane vaccinate cu cel puțin o doză, dintr-un total de 159 de angajați.
    • Liceul de Arte „Corneliu Baba’’ Bistrița – gradul de vaccinare este de 87,71%. E vorba de 50 persoane vaccinate cu cel puțin o doză din totalul de 57 angajați
    • Liceul Teoretic Sanitar Bistrița s-au vaccinat împotriva Covid-19 cu cel puțin o doză cadre didactice- 45 – personal didactic auxiliar și nedidactic-13. Procentul de vaccinare- 82%
    • Potrivit datelor centralizate la nivelul Școlii Gimnaziale Nr.1 Bistrița, rata generală de vaccinare a angajaților din cadrul instituției este 56,14 %, respectiv 64 persoane vaccinate cu cel puțin o doză, dintr-un total de 114.
    • La Școala Gimnazială „Avram Iancu” Bistrița, numărul persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 cu cel puțin o doză, până la data de 1.11.2021, este de 36. Rata generală de vaccinare este de 48,64% din totalul celor 74 de angajați.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: