12.9 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Ați aflat? Stailer este activ și în Bistrița!

Cei care își doresc să încerce varianta mai simplă de a se programa online la saloanele de hair and beauty din orașul lor se pot baza pe Stailer. Iar de acum, celebra platformă este activă și în Bistrița și alte 19 orașe ale țării. Șanse sunt ca în curând Stailer să se extindă în toată țara.

Ce presupune utilizarea acestei platforme

Stailer vă scurtează drumul spre programările dorite la saloanele de hair and beauty. Pentru că la un click distanță veți avea disponibilitatea saloanelor și posibilitatea de a seta vizita dorită, la ora și data dorite. Concret, prin intermediul acestei platforme oricine caută mai rapid serviciul de epilare la salon in Bistrita sau tuns, cosmetică și alte servicii pentru bărbați ori femei în oricare din cele 20 de orașe disponibile.

Mai mult decât o simplă căutare pe care o veți face aici, pot fi descoperite mai toate detaliile care pot face diferența. Adică la fiecare salon veți găsi detalii înscrise, de la costul serviciilor la durata acestora, fotografii relevante din salon și nu în cele din urmă, recenzii ale clienților. Cei care au mai trecut pragul unui salon anume și au preferat să împărtășească experiența avută au notat recenzii. Acestea sunt relevante mai ales pentru cei care nu știu dacă să se încreadă în serviciile unui salon, nefiind încă clienții acestuia.

Stailer oferă acces gratuit

Cu o mulțime de beneficii la pachet, Stailer este gratuit, oricând, nelimitat. Adică nu vă condiționează în ceea ce privește orarul de funcționare a salonului, nu implică să sunați pentru confirmarea unei programări, nu contează câte accesări aveți în cadrul acestei platforme și câte programări efectuate.

Mai mult decât atât, Stailer are și o aplicație dedicată. Aceasta funcționează la fel de ușor, este gratuită, poate fi descărcată oricând. În acest caz însă va trebui să vă înregistrați cu un cont. Însă acesta vine, la rândul său, cu alte și alte beneficii. Spre exemplu, din cont orice anulare sau modificare asupra programării efectuate poate fi mai ușor de realizat, pot fi setate remindere de tip sms.

Stailer, un aliat atât pentru bărbați, cât și pentru femei

Dacă mai era nevoie, iată că Stailer a venit să ne convingă de faptul că online este mai ușor și mai eficient de realizat multe din task-urile pe care le avem în plan zi de zi. De la shopping la cumpărături alimentare, iată că și programările la saloane pot fi efectuate online, cu mult mai simplu.

Atât bărbații, cât și femeile, își caută mereu soluții pentru a eficientiza modul în care își consuma timpul. Digitalizarea vă ajută să mergeți la sigur. Dacă obișnuiați să cereți părerea prietenilor despre unde te poti pensa in Bistrita, Stailer vine acum cu lista de saloane disponibile și cu opțiuni rapide pentru programări.

Nu ați încercat încă? Tot mai multe saloane se înscriu în această platformă, așadar cu o listă destul de generoasă de opțiuni, mai rămâne să vă găsiți câteva minute în program pentru a seta următoarea voastră vizită la salon.

Contact: [email protected]

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.