5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Îți place să ajuți? Vrei să faci o diferență? Serviciul de Ambulanță caută voluntari!

E normal să mai uiți pe cei care te-au ajutat în viață! Însă pe cei care ți-au salvat viața, nu ai cum să îi uiți! Dacă vrei să faci o diferență în viața cuiva, și îți place să ajuți, locul tău e la Serviciul de Ambulanță! Ei caută voluntari!

Peste 40.000 de persoane au avut nevoie anul trecut de intervenția celor de la Serviciul Județean de Ambulanță!

Despre cât sunt de solicitați, puteți reciti aici:

Tot la 9 minute, cineva are nevoie de Ambulanță!

Dacă i-ai admirat pe acești salvatori, sau îți place să ajuți, dacă vrei să faci o diferență și chiar să salvezi viața cuiva, poți să li te alături celor de la Ambulanță.

Aceștia caută voluntari, iar în perioada 4 – 11 martie, așteaptă dosarul tău!

Acesta trebuie să conțină copie după cartea de identitate, copie după diploma de curs de prim ajutor sau copie după diploma de absolvire a unei școli postliceale sanitare și adeverință de la medicul de familie.

Dosarele se depun în perioada mai sus menționată, în intervalul orar 08:00 – 14:00, la sediul Serviciului Județean de Ambulanță, la asistentul șef Ciprian Păcurar.

„Vă așteptăm!” este mesajul celor de la SAJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!