20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Îți place să ajuți? Vrei să faci o diferență? Serviciul de Ambulanță caută voluntari!

E normal să mai uiți pe cei care te-au ajutat în viață! Însă pe cei care ți-au salvat viața, nu ai cum să îi uiți! Dacă vrei să faci o diferență în viața cuiva, și îți place să ajuți, locul tău e la Serviciul de Ambulanță! Ei caută voluntari!

Peste 40.000 de persoane au avut nevoie anul trecut de intervenția celor de la Serviciul Județean de Ambulanță!

Despre cât sunt de solicitați, puteți reciti aici:

Tot la 9 minute, cineva are nevoie de Ambulanță!

Dacă i-ai admirat pe acești salvatori, sau îți place să ajuți, dacă vrei să faci o diferență și chiar să salvezi viața cuiva, poți să li te alături celor de la Ambulanță.

Aceștia caută voluntari, iar în perioada 4 – 11 martie, așteaptă dosarul tău!

Acesta trebuie să conțină copie după cartea de identitate, copie după diploma de curs de prim ajutor sau copie după diploma de absolvire a unei școli postliceale sanitare și adeverință de la medicul de familie.

Dosarele se depun în perioada mai sus menționată, în intervalul orar 08:00 – 14:00, la sediul Serviciului Județean de Ambulanță, la asistentul șef Ciprian Păcurar.

„Vă așteptăm!” este mesajul celor de la SAJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!