-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Îți place să ajuți? Vrei să faci o diferență? Serviciul de Ambulanță caută voluntari!

E normal să mai uiți pe cei care te-au ajutat în viață! Însă pe cei care ți-au salvat viața, nu ai cum să îi uiți! Dacă vrei să faci o diferență în viața cuiva, și îți place să ajuți, locul tău e la Serviciul de Ambulanță! Ei caută voluntari!

Peste 40.000 de persoane au avut nevoie anul trecut de intervenția celor de la Serviciul Județean de Ambulanță!

Despre cât sunt de solicitați, puteți reciti aici:

Tot la 9 minute, cineva are nevoie de Ambulanță!

Dacă i-ai admirat pe acești salvatori, sau îți place să ajuți, dacă vrei să faci o diferență și chiar să salvezi viața cuiva, poți să li te alături celor de la Ambulanță.

Aceștia caută voluntari, iar în perioada 4 – 11 martie, așteaptă dosarul tău!

Acesta trebuie să conțină copie după cartea de identitate, copie după diploma de curs de prim ajutor sau copie după diploma de absolvire a unei școli postliceale sanitare și adeverință de la medicul de familie.

Dosarele se depun în perioada mai sus menționată, în intervalul orar 08:00 – 14:00, la sediul Serviciului Județean de Ambulanță, la asistentul șef Ciprian Păcurar.

„Vă așteptăm!” este mesajul celor de la SAJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.