14.1 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Tot la 9 minute, cineva are nevoie de Ambulanță!

Raportul de activitate pe anul 2018 a arătat că bistrițenii sună la Ambulanță tot la 9 minute. Unele cazuri sunt grave, iar altele nu se confirmă. Unii sună doar pentru a cere sfaturi…

În anul ce a trecut, peste 58.000 de persoane au sunat la 112 pentru a cere ajutor medical. Asta înseamnă, în medie, un apel la 9 minute.

Dintre acestea, Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit la 40.091 de misiuni. Celelalte apeluri le-a transferat către cei de la SMURD. Sau a fost nevoie doar de a da sfaturi, anumite informații. Unele au fost reveniri ale apelurilor precedente.

Timpul mediu de intervenție la cazuri a fost unul rapid, de aproximativ 5 minute în mediul urban și 16 minute în mediul rural.

Cele mai multe intervenții au avut loc în luna august. Iar comparativ cu anii precedenți, solicitările în perioada sărbătorilor de iarnă, au crescut.

Per ansamblu însă, numărul solicitărilor prin 112 a scăzut față de anul trecut.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații.