17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Bucate ca la mama acasă, de la Casa Doamnelor, la un click distanță!

Ai vrea să mănânci ceva bun, bine gătit, ca la mama acasă? Nu ai timp să pregătești, dar nici să mergi undeva să mănânci? Nu-ți face probleme! Bucatele de la Restaurantul Casa Doamnelor sunt acum la un click distanță! Ba mai mult, poți plăti și online, astfel încât când sosește mâncarea, doar să te apuci de mâncat!

Cine nu știe de Restaurantul Țărănesc Casa Doamnelor? Localul din Bistrița unde bucatele sunt exact ca la mama acasă! Produse tradiționale, care-ți lasă gura apă. Mâncăruri extrem de gustoase servite în farfurii cu motive tradiționale. O ambianță plăcută și un personal ospitalier.

Vestea despre preparatele de la Casa Doamnelor a ajuns până departe.

„Mi-a obosit ficatul de la pălincă și sistemul digestiv de la mâncare (…) Mâncarea de la Bistrița este beyond orice. E ca o formă de tortură. Când crezi că ești cu gura plină de ceva foarte bun, auzi, la bistrițeni, ceva de genul: «mă bucur că-ți place, dar dacă o să mănânci asta în localul X o să vezi că e și mai bună». Păi cum să fie ceva mai bun decât cel mai bun? Plus că-s creativi, amestecă ardeii copți cu brânză, cu zacuscă și cu fasolea bătută de mori mâncând (…) Am mâncat în mai multe locuri din Bistrița, și pot să vă recomand să nu vă duceți la (…) Casa Doamnelor decât dacă aveți în plan să descoperiți că nu știti să gătiți, sau să vă îngrășati grav, sau să aflați că sunteți lăcomia întruchipată.”, a scris un turist ajuns pe aici.

Ei bine, acum totul a devenit mai ușor!

Dacă doriți să mâncați bucate gustoase, dar nu aveți timp să le faceți și nici vreme de pierdut pe la restaurant, atunci vă informăm că mâncarea e la un click distanță.

Restaurantul Țărănesc Casa Doamnelor și-a pus la punct site-ul. Aici puteți vedea preparatele, să le comandați și chiar să le achitați. Cu cardul sau prin transfer bancar.

Iar când sosesc, nu mai aveți nimic de făcut decât să le mâncați!

Așadar, îndrăzniți și dați click AICI!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...