16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Îți vrei brandul promovat în timpul meciurilor de fotbal? CS Minerul Rodna caută sponsori

Echipa locală a comunei Rodna, CS Minerul, fondată în 1960, caută un sponsor pentru achiziționarea echipamentului de joc.

Echipa de la poalele Munților Rodnei are un istoric istoric local încărcat, iar anul acesta folosește jucători trecuți prin Academia Gloria și care au reușit să capete experiență la echipe din întreaga țară, de la a patra până la cea de-a doua ligă de fotbal.

Numele firmei sau persoanei care va sponsoriza echipa va apărea pe pieptul fotbaliștilor din Liga 4 de fotbal. Jucătorii sunt îmbrăcați în două culori, alb și albastru, iar echipamentul folosit este de la Givova.

„Clubul Sportiv Minerul Rodna caută sponsor pentru achiziționarea unui echipament sportiv de joc!

Numele firmei/persoanei care va sponsoriza echipamentul va fi imprimat pe pieptul tricoului”, a transmis clubul pe Facebook.

Număr de contact: +40761717325 – Ucu Bodriheic – președinte CS Minerul Rodna.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...