-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Îți vrei brandul promovat în timpul meciurilor de fotbal? CS Minerul Rodna caută sponsori

Echipa locală a comunei Rodna, CS Minerul, fondată în 1960, caută un sponsor pentru achiziționarea echipamentului de joc.

Echipa de la poalele Munților Rodnei are un istoric istoric local încărcat, iar anul acesta folosește jucători trecuți prin Academia Gloria și care au reușit să capete experiență la echipe din întreaga țară, de la a patra până la cea de-a doua ligă de fotbal.

Numele firmei sau persoanei care va sponsoriza echipa va apărea pe pieptul fotbaliștilor din Liga 4 de fotbal. Jucătorii sunt îmbrăcați în două culori, alb și albastru, iar echipamentul folosit este de la Givova.

„Clubul Sportiv Minerul Rodna caută sponsor pentru achiziționarea unui echipament sportiv de joc!

Numele firmei/persoanei care va sponsoriza echipamentul va fi imprimat pe pieptul tricoului”, a transmis clubul pe Facebook.

Număr de contact: +40761717325 – Ucu Bodriheic – președinte CS Minerul Rodna.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.