3.3 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Jucatul de-a GTA prin Bistrița i-a adus 30 de zile la răcoare

Un tânăr din Galații Bistriței a intrat prea tare în rolul unui personaj GTA. Cu o suită de infracțiuni, gonind cu poliția pe urme și devenind agresiv, a ajuns încătușat la sediul IPJ BN. Pentru a-l face să dea piept cu realitatea, judecătorul l-a trimis la răcoare, pentru 30 de zile.

La doar 24 de ani, un tânăr a „pus în scenă” un „level” din jocul Grand Theft Auto. Doar că scena au fost străzile din Bistrița.

Originar din Galații Bistriței, „actorul” nu a oprit la semnalele polițiștilor, care au vrut să facă un control de rutină. Tânărul a accelerat, trecând pe lângă polițiști. Aceștia l-au urmărit, apoi l-au blocat. Încercând să scape a lovit autospeciala poliției. S-a dat jos și a luat-o la fugă. Polițiștii după el. L-au prins și acesta a devenit agresiv, încercând să scape. Doar că a fost încătușat, dus la sediul poliției și reținut pentru 24 de ore.

Conform informațiilor furnizate AICI, tânărul avea câteva infracțiuni „la bord”.

24 de ore nu au fost de ajuns pentru a-l face pe tânăr să-și revină din „rol”, așa că judecătorul a decis să-l facă să dea piept cu realitatea, oferindu-i 30 de zile în arest.

„La data de 2 octombrie a.c., a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a tânărului, de 24 ani, din Galații Bistriței, pentru săvârșirea infracțiunilor de: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și ultraj. Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistrița, fiind dispusă  arestarea  preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...