8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

KARATE: Adriana Antoneac a adus medalia de bronz la Bistrița de la Campionatul European

Sportiva legitimată la CS Karate Bistrița, Adriana Antoneac, a câștigat medalia de bronz de la Campionatul European de Karate. Competiția a fost organizată în Polonia, la Tarnow.

Bistrițeanca a participat la Campionatul European de Karate pentru adulți. România a fost reprezentată la această competiție de 12 sportivi, printre care și Adriana.

Evenimentul a suferit ușoare modificări în contextul în care la granițele Poloniei se desfășoară un război urban, în Ucraina. Sportivii ucraineni nu au putut participa, însă Federația Europeană de Karate Kyokushin a ținut să pună în aplicare decizia de a merge până la capăt cu desfășurarea celui mai mare eveniment european în Karate Kyokushin.

„Premiul de la Campionatul European din Polonia a ajuns acasă, la dojo.

Încă o dată, felicitări sensei Adriana pentru că numele orașului nostru și steagul țării noastre s-a văzut pe tabelele de concurs din Europa. Felicitări senpai Cristiana pentru rezultat”, a transmis clubul bistrițean.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.