1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Câtă pasiune…Un consilier local spune că programul PNL de „reabilitare a Bistriței” face parte din… programul său de viață

Chiar dacă ajungi din greșeală în Consiliul Local trebuie să pui pasiune, cel puțin pe hârtie! Asta ne sugerează raportul de activitate al consilierului local PNL – Ionel Ruști, care spune că „programul PNL de reabilitare” a Bistriței e chiar programul său de viață.

La finalul fiecărui an, consilierii locali ar trebui să prezinte un raport de activitate, pentru ca bistrițenii să vadă pentru ce i-au trimis acolo. Ei bine, până în acest moment, doar trei consilieri locali și-au publicat pe site-ul Primăriei Bistrița un raport de activitate.

Este vorba despre consilierul USR Nicolae Pavelean, consilierul PNL – Florin Urîte și consilierul PNL, Ionel Ruști. Cel din urmă pare să aibă cuvintele la el… deși în Consiliul Local a cuvântat doar când a fost președinte de ședință.

În raport, Ionel Ruști trece în revistă comisiile din care face parte și ține să precizeze că „desfășurarea activității în comisia de specialitate în cadrul comisiilor reunite și în cadrul Consiliului Local a fost în concordanță cu programul stabilit de membrii echipei PNL”. Cu alte cuvinte, a votat cum a vrut partidul în primul an de mandat.

Ce urmează însă ne arată câtă dragoste și pasiune are Ionel Ruști pentru partid:

„Programul în discuție (n.red. – al PNL) este de fapt un proiect pentru reabilitarea Bistriței și aducerea orașului nostru într-un stadiu de civilizație urbană de nivel foarte bun, face parte, odată cu începerea activității mele de consilier local, din programul meu de viață. Tocmai datorită acestui fapt îmi exprim voturile așa cum o fac, în același timp, disprețuind vorbăria inutilă și preferând, în schimb, fapta bună și edificatoare”.

Foto: Clinica Alteo Facebook

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. …corect ce spui …dar orice vis se face cu cap! Cum poti sa modernizezi bistrita cand se incep 10 lucrari cu aceeasi firma si nu termina nici una ..si imprastie cate un muncitor si o toaba la fiecare km de oras…
    IN CAT TIMP SU AJUNS LA SERVICI MIERCURI DIMINEATA? IN unirea cati mp din lucrare e terminata? Cati oameni sunt pe lucrarea din unirea? In ritmul asta va mai trebuie 5 mandate de consilier sa va vedeti visul….poate nepotii!!

  2. Liberalii un partid de lepre si trădători de țară ați sărăcit România și ați indatorat-o la fel ca ciuma rosie PSD ,USR alt partid de trădători si corupti,voi trebuie să dispareti de pe scena politică a tari la următoarele alegeri,iar să revenim la Bistrita ,si cea ce reparati reparati dezastruos exemplu centura parca arată după război petece denivelate asfalt crapat,asta vreti voi liberalii în frunte cu incompetentul politruc Turc cel mai slab primar din toate timpurile așa modernizări voi…rusine incompetenților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.