7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

L-a lovit până l-a băgat în spital! Acum așteaptă în arestul poliției!

Un bărbat din Urmeniș riscă să ajungă după gratii. Acesta a lovit pe un alt bărbat până l-a băgat în spital. Acum se află în arestul poliției și azi instanța de judecată va decide ce măsură preventivă îi va fi aplicată.

Omul lucra cu tractorul pe câmp. Și ăsta o mers și l-o lovit cu parul, tot l-o nenorocit. L-a tras jos din tractor și i-a dat. Rău de tot l-a lovit. Aveau ei niște scandaluri mai vechi. D’apoi ăla săracul din tractor nici nu o mai apucat să reacționeze”, povestesc sătenii.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, joi, pe un teren agricol din comuna Urmeniș, spre județul Mureș. Un bărbat cu domiciliul în județul vecin, își ara terenul. Se afla în tractor când a văzut un bărbat lângă utilajul agricol. Atât a apucat, căci bărbatul l-a lovit cu un par până n-a mai știut de el.

Victima, de 59 de ani, a ajuns la spital, după care a a depus plângere.

Ieri, infractorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar azi va ajunge în fața instanței.

La data de 21 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate într-un dosar penal de lovire sau alte violențe, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 38 de ani, din Urmeniș, bănuit de comiterea faptei. În urma cercetărilor efectuate în cauză, a reieșit faptul că, la data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 20.30, bărbatul de 38 de ani l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 59 de ani, din Sântana de Mureș, județul Mureș, care desfășura activități agricole, pe terenul său din localitatea Fânațe.  Bărbatul de 59 de ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. În prezent, bărbatul de 38 de ani se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa, sub supravegherea procurorului de caz” se arată în comunicatul IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...