21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

L-ați văzut? A dispărut din gară!

Un bărbat a fost căutat de polițiști în Beclean și localitățile din împrejurimi, după ce soția a anunțat că acesta nu a mai ajuns acasă. Pentru că nu l-au găsit, polițiștii cer ajutorul cetățenilor. L-ați văzut?

O femeie din Beclean a anunțat poliția, după ce soțul ei nu s-a mai întors acasă.

Luni seara, acesta a fost văzut în zona gării CFR din Beclean. De atunci, nu a mai ajuns acasă. Așa că ieri, soția a cerut ajutorul poliției.

Bărbatul a fost căutat ieri toată ziua, în Beclean și în localitățile din împrejurimi, dar fără succes.

Astfel, azi, s-a cerut ajutorul cetățenilor.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 58 de ani, din Beclean, dispărut din zona gării CFR Beclean.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 16 februarie a.c., o femeie din Beclean a sesizat faptul că soțul ei în vârstă de 58 de ani nu a mai revenit la domiciliu din seara de 15 februarie a.c., ultima dată fiind văzut în zona gării CFR Beclean.

Bărbatul are 1,75 m înălțime, greutatea de 75kg, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui, păr grizonat, tuns scurt, cu început de chelie.

La data plecării Diugan Gigel era îmbrăcat cu geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, purta o căciulă neagră, iar în picioare avea bocanci de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării bărbatului, în cursul zilei de ieri, polițiștii din Beclean au desfășurat căutări pe raza orașului și localitățile învecinate. Totodată, în continuare sunt alertate echipajele și efectivele aflate în teren, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...