20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

L-ați văzut? A dispărut din gară!

Un bărbat a fost căutat de polițiști în Beclean și localitățile din împrejurimi, după ce soția a anunțat că acesta nu a mai ajuns acasă. Pentru că nu l-au găsit, polițiștii cer ajutorul cetățenilor. L-ați văzut?

O femeie din Beclean a anunțat poliția, după ce soțul ei nu s-a mai întors acasă.

Luni seara, acesta a fost văzut în zona gării CFR din Beclean. De atunci, nu a mai ajuns acasă. Așa că ieri, soția a cerut ajutorul poliției.

Bărbatul a fost căutat ieri toată ziua, în Beclean și în localitățile din împrejurimi, dar fără succes.

Astfel, azi, s-a cerut ajutorul cetățenilor.

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat de 58 de ani, din Beclean, dispărut din zona gării CFR Beclean.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

La data de 16 februarie a.c., o femeie din Beclean a sesizat faptul că soțul ei în vârstă de 58 de ani nu a mai revenit la domiciliu din seara de 15 februarie a.c., ultima dată fiind văzut în zona gării CFR Beclean.

Bărbatul are 1,75 m înălțime, greutatea de 75kg, ten deschis, faţa ovală, ochii căprui, păr grizonat, tuns scurt, cu început de chelie.

La data plecării Diugan Gigel era îmbrăcat cu geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, purta o căciulă neagră, iar în picioare avea bocanci de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării bărbatului, în cursul zilei de ieri, polițiștii din Beclean au desfășurat căutări pe raza orașului și localitățile învecinate. Totodată, în continuare sunt alertate echipajele și efectivele aflate în teren, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, precum și alte instituții de menținere a ordinii și siguranței publice”, transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...