-11.3 C
Bistrița
miercuri, ianuarie 26, 2022

Până și AUR s-a dezis de Ancuța Cârcu. Liderul formațiunii politice spune că aceasta nici n-a ajuns în partid

Liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu susțin că Ancuța Cârcu nu a ajuns nici măcar să fie membru al vreunei organizații locale de partid. Aceasta ar fi încercat să depună o adeziune, dar nu ar fi fost acceptată ca membru.

Potrivit celor doi lideri AUR George Simion și Claudiu Târziu, Ancuța Cârcu, cercetată într-un dosar de proxenetism cu ramificații în Tenerife, nu ar fi membră AUR. Aceasta ar fi încercat totuși să se înscrie în partid, însă n-ar fi fost acceptată.

„Doamna nu este membru AUR, a încercat ea să depună adeziune și să facă tam-tam în momentul în care noi am câștigat alegerile, că ne susține, că s-a înscris în AUR, dar nu a fost acceptată ca membru. Avem 40.000 de cereri de adeziune, dar nu am dat drumul la ele. Am citit prin presă că ar fi președintele unei organizații, nici nu încape discuție”, a declarat George Simion, citat de Libertatea.

Pe marginea acestui subiect, Ancuța Cârcu a precizat doar că nu este în conflict cu AUR: „Eu nu sunt în conflict cu partidul AUR și nici nu voi fi chiar dacă Simion s-a dezis de mine. Restul le vom ști curând”, a precizat aceasta pe Facebook.

Ancuța Cârcu este inculpat într-un dosar de proxenetism cu ramificații în Tenerife, unde s-a stabilit bistrițeanca. Aceasta conduce un club, unde procurorii spun că s-ar fi practicat prostituția.

Mai puteți citi pe acest subiect:

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu ar fi implicată într-o amplă rețea de prostituție întinsă până-n Tenerife. Procurorii cer arestarea sa

Ancuța Cârcu poate răsufla ușurată… până la început de martie. Ce au decis judecătorii

Ancuța Cârcu: „Parchetul Turda a descins în clubul pe care îl administrez. Sunt victima unei cruciade de fake-news mediatic”

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...