-11.4 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

„Sexy-peremista” Ancuța Cârcu ar fi implicată într-o amplă rețea de prostituție întinsă până-n Tenerife. Procurorii cer arestarea sa

Potrivit ziarelor clujene, Ancuța Cârcu, cunoscută după scandalurile cu Vadim Tudor, cu care a făcut înconjurul televiziunilor acum câțiva ani, ar fi implicată într-o amplă rețea de prostituție întinsă până în Tenerife. Procurorii cer arestarea bistrițencei.

Conform FoaiaTransilvana.ro, un interlop din Turda a fost deja arestat, fiind acuzat de complicitate la proxenetism, șantaj, cămătărie și influențarea martorilor. Procurorii ar fi cerut arestarea altor 4 persoane, care ar face parte din filiera spaniolă a rețelei de proxenetism.

Unul dintre cei propuși pentru arestare preventivă este Gheorghe Săiceanu, acuzat că ar fi șeful prostituției din sudul insulei Tenerife. Toate prostituatele ar fi obligate să cotizeze la acest personaj săptămânal cu 200 de euro.

Printre cele patru persoane propuse pentru arestare se numără și Viorica Ancuța Cârcu, fostă membră PRM, pe listele căruia a și candidat la parlamentare în 2012.

Ulterior, aceasta  a plecat cu scandal din partid, după ce a sărit la gâtul fostului lider Vadim Tudor. La finalul anului trecut, Ancuța Cârcu a anunțat că se înscrie în AUR.

Bistrițeanca este urmărită pe Facebook de peste 180.000 de persoane, live-urile sale adunând mii de like-uri, comentarii și distribuiri. Aceasta abordează tot felul de subiecte, de la politică la relațiile de cuplu. Ancuța Cârcu este stabilită în Tenerife de mai mulți ani, alături de familia sa. Aceasta a și scos la vânzare casa din comuna Rebrișoara, unde a copilărit.

Deocamdată nu se știe ce implicație ar avea Ancuța Cârcu în dosarul de prostituție întins până în Tenerife. Ancuța Cârcu ar urma să fie audiată la prânz din Spania, prin videoconferință, de un judecător de la Judecătoria Turda, care va decide dacă dă undă verde sau nu pentru arestarea sa.

Bistrițeanul.ro a încercat să o contacteze pe Ancuța Cârcu, deocamdată fără rezultat.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...