12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

VIDEO – Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): „Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți, ci și de familiile lor”

„Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți, ci și de familiile lor”, transmite deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia, care a reacționat la propunerea Guvernului Cîțu de a tăia subvențiile studenților pentru transportul pe calea ferată. 

În România sunt aproape 400.000 de studenți – a precizat deputatul Bogdan Ivan Gruia, amintindu-și de propria studenție. „Transportul gratuit era o mană cerească la care visam și eu încă de atunci. În 2017, parlamentarii PSD au reușit să treacă o lege prin care transportul pe calea ferată pentru studenți este gratuit în toată România. Astăzi, actualul Guvern vrea să taie această facilitate acordată studenților”, a avertizat Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul deputat le cere public și îi somează pe actualii guvernanți – în numele celor 400.000 de studenți din România – să reconsidere această idee.

Ce ați făcut cu banii împrumutați, domnilor guvernanți? De ce nu v-ați asigurat că toți cetățenii își vor primi drepturile? Că le veți da, nu le veți lua!

Ce vină au elevii și studenții că voi guvernați prost?

V-a spus cineva de la UE să tăiați gratuitatea transportului pe calea ferată pentru elevi și studenți? Nu, ați făcut după cum v-a tăiat capul! Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți ci și de familiile lor care trebuie să se caute în buzunare pentru ca și copiii lor să aibă o șansă! Pentru tineri sunteți #GuvernulNicioȘansă!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia pe pagina sa de socializare. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F152573103348807%2F&show_text=false&width=269″ aspect_ratio=”269:476″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...