11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

VIDEO – Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): „Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți, ci și de familiile lor”

„Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți, ci și de familiile lor”, transmite deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia, care a reacționat la propunerea Guvernului Cîțu de a tăia subvențiile studenților pentru transportul pe calea ferată. 

În România sunt aproape 400.000 de studenți – a precizat deputatul Bogdan Ivan Gruia, amintindu-și de propria studenție. „Transportul gratuit era o mană cerească la care visam și eu încă de atunci. În 2017, parlamentarii PSD au reușit să treacă o lege prin care transportul pe calea ferată pentru studenți este gratuit în toată România. Astăzi, actualul Guvern vrea să taie această facilitate acordată studenților”, a avertizat Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul deputat le cere public și îi somează pe actualii guvernanți – în numele celor 400.000 de studenți din România – să reconsidere această idee.

Ce ați făcut cu banii împrumutați, domnilor guvernanți? De ce nu v-ați asigurat că toți cetățenii își vor primi drepturile? Că le veți da, nu le veți lua!

Ce vină au elevii și studenții că voi guvernați prost?

V-a spus cineva de la UE să tăiați gratuitatea transportului pe calea ferată pentru elevi și studenți? Nu, ați făcut după cum v-a tăiat capul! Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți ci și de familiile lor care trebuie să se caute în buzunare pentru ca și copiii lor să aibă o șansă! Pentru tineri sunteți #GuvernulNicioȘansă!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia pe pagina sa de socializare. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F152573103348807%2F&show_text=false&width=269″ aspect_ratio=”269:476″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: