0.4 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

VIDEO – Bogdan Ivan Gruia (deputat PSD BN): „Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți, ci și de familiile lor”

„Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți, ci și de familiile lor”, transmite deputatul PSD BN Bogdan Ivan Gruia, care a reacționat la propunerea Guvernului Cîțu de a tăia subvențiile studenților pentru transportul pe calea ferată. 

În România sunt aproape 400.000 de studenți – a precizat deputatul Bogdan Ivan Gruia, amintindu-și de propria studenție. „Transportul gratuit era o mană cerească la care visam și eu încă de atunci. În 2017, parlamentarii PSD au reușit să treacă o lege prin care transportul pe calea ferată pentru studenți este gratuit în toată România. Astăzi, actualul Guvern vrea să taie această facilitate acordată studenților”, a avertizat Bogdan Ivan Gruia.

Tânărul deputat le cere public și îi somează pe actualii guvernanți – în numele celor 400.000 de studenți din România – să reconsidere această idee.

Ce ați făcut cu banii împrumutați, domnilor guvernanți? De ce nu v-ați asigurat că toți cetățenii își vor primi drepturile? Că le veți da, nu le veți lua!

Ce vină au elevii și studenții că voi guvernați prost?

V-a spus cineva de la UE să tăiați gratuitatea transportului pe calea ferată pentru elevi și studenți? Nu, ați făcut după cum v-a tăiat capul! Nu v-ați bătut joc doar de elevi și studenți ci și de familiile lor care trebuie să se caute în buzunare pentru ca și copiii lor să aibă o șansă! Pentru tineri sunteți #GuvernulNicioȘansă!”, a mai comentat Bogdan Ivan Gruia pe pagina sa de socializare. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIvanBogdanGruia%2Fvideos%2F152573103348807%2F&show_text=false&width=269″ aspect_ratio=”269:476″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...