3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

La cât ajunge cel mai mare salariu din Consiliul Județean? Ajunge pentru o mașină second-hand

Potrivit unui document făcut public de Consiliul Județean, salariile de bază pornesc în instituție de la 3.000 de lei și pot să treacă de 23.000 de lei. Cel mai mare salariu din instituție îl încasează chiar președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

V-ați întrebat care e cel mai mare salariu din Consiliul Județean? Ei bine, președintele Consiliului Județean încasează cel mai mare salariu, cel de bază fiind de 18.720 de lei. La această sumă se mai adaugă 25% din indemnizația de bază, adică 4.680 de lei. În total, salariul președintelui Consiliului Județean ajunge la 23.400 de lei, cam cât o mașină second-hand.

Cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Ioan Țintean și Vasile Puica, încasează și ei peste 20.000 de lei. Salariul de bază este de 16.640 de lei, la care se adaugă o majorare de 25%, adică încă 4.160 de lei.

Inspectorii de specialitate din instituție încasează între 3.000 și 7.000 de lei, în cazul consilierilor superiori. Șoferii au salarii care pornesc de la 3.400 de lei, la care se adaugă norma de hrană de 347 lei.

Cel mai mic salariu de bază este de 2.760 de lei, la care se adaugă indemnizația de hrană de 347 de lei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: