1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

GENIAL: Au reușit să strângă banii, mai repede decât sperau…!

Un impresionant proiect va fi curând pus în practică, grație inițiativei unor tineri care au înțeles că pot reuși, chiar și fără sprijinul guvernanților! Au inițiat o strângere de fonduri pe internet, iar prietenii le-au sărit în ajutor: „Sunt foarte încântat de inițiativa și perseverența voastră, într-o țară în care toate lucrurile par să meargă doar înapoi. Felicitări! Multă sănătate vă doresc și putere de a merge înainte, chiar și atunci când alții pun bețe în roate!”, a transmis un susținător anonim.

O mână de voluntari din Asociația Mocănița Transilvaniei au inițiat, spre sfârșitul lunii martie, o campanile de sprijin: tinerii anunțau atunci că au mare nevoie de sprijinul tuturor pentru a construi un depou pentru drezina mocăniței, astfel încât proiectul lor să se dezvolte mai departe. 

Despre acest demers puteți reciti mai jos:

VIDEO: Un proiect fantastic, în mâinile noastre…! O experiență de neuitat

Mocănița Transilvaniei, trenul cel mic și îngust din Câmpia Transilvaniei care încă provoacă o imensă fascinație, oferindu-ne spectaculoase peisaje – cu sate arhaice și pitorești, dealuri brăzdate cu livezi sau viță de vie și o adevărată grădină zoologică în jurul pădurilor de foioase – are toate șansele să meargă mai departe!

Zeci de susținători au contribuit la construirea primului depou al Mocăniței, în capătul traseului din gara Teaca. Depoul era necesar pentru drezină – cel mai important mijloc de transport care îi ajută să se deplaseze pe traseu și îi ajută în toate activitățile necesare: plimbări cu turiști, curățatul vegetației, erbicidat și diferite intervenții la calea de rulare.

Sunteți geniali! În 23 de zile prin aportul vostru s-a strâns suma necesară pentru construcția depoului drezinei!”, au anunțat astăzi voluntarii de la Mocănița Transilvaniei.

Mai sunt 8 zile rămase din campania de pe sprijină.ro, iar cei care doresc să contribuie în continuare – o pot face liniștiți, accesând linkul de AICI.

„Fondurile suplimentare vor fi folosite pentru achiziția unei motocoase și a unei motopompe”, precizează cei de la Mocănița Transilvaniei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...