2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

GENIAL: Au reușit să strângă banii, mai repede decât sperau…!

Un impresionant proiect va fi curând pus în practică, grație inițiativei unor tineri care au înțeles că pot reuși, chiar și fără sprijinul guvernanților! Au inițiat o strângere de fonduri pe internet, iar prietenii le-au sărit în ajutor: „Sunt foarte încântat de inițiativa și perseverența voastră, într-o țară în care toate lucrurile par să meargă doar înapoi. Felicitări! Multă sănătate vă doresc și putere de a merge înainte, chiar și atunci când alții pun bețe în roate!”, a transmis un susținător anonim.

O mână de voluntari din Asociația Mocănița Transilvaniei au inițiat, spre sfârșitul lunii martie, o campanile de sprijin: tinerii anunțau atunci că au mare nevoie de sprijinul tuturor pentru a construi un depou pentru drezina mocăniței, astfel încât proiectul lor să se dezvolte mai departe. 

Despre acest demers puteți reciti mai jos:

VIDEO: Un proiect fantastic, în mâinile noastre…! O experiență de neuitat

Mocănița Transilvaniei, trenul cel mic și îngust din Câmpia Transilvaniei care încă provoacă o imensă fascinație, oferindu-ne spectaculoase peisaje – cu sate arhaice și pitorești, dealuri brăzdate cu livezi sau viță de vie și o adevărată grădină zoologică în jurul pădurilor de foioase – are toate șansele să meargă mai departe!

Zeci de susținători au contribuit la construirea primului depou al Mocăniței, în capătul traseului din gara Teaca. Depoul era necesar pentru drezină – cel mai important mijloc de transport care îi ajută să se deplaseze pe traseu și îi ajută în toate activitățile necesare: plimbări cu turiști, curățatul vegetației, erbicidat și diferite intervenții la calea de rulare.

Sunteți geniali! În 23 de zile prin aportul vostru s-a strâns suma necesară pentru construcția depoului drezinei!”, au anunțat astăzi voluntarii de la Mocănița Transilvaniei.

Mai sunt 8 zile rămase din campania de pe sprijină.ro, iar cei care doresc să contribuie în continuare – o pot face liniștiți, accesând linkul de AICI.

„Fondurile suplimentare vor fi folosite pentru achiziția unei motocoase și a unei motopompe”, precizează cei de la Mocănița Transilvaniei.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.