1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

GENIAL: Au reușit să strângă banii, mai repede decât sperau…!

Un impresionant proiect va fi curând pus în practică, grație inițiativei unor tineri care au înțeles că pot reuși, chiar și fără sprijinul guvernanților! Au inițiat o strângere de fonduri pe internet, iar prietenii le-au sărit în ajutor: „Sunt foarte încântat de inițiativa și perseverența voastră, într-o țară în care toate lucrurile par să meargă doar înapoi. Felicitări! Multă sănătate vă doresc și putere de a merge înainte, chiar și atunci când alții pun bețe în roate!”, a transmis un susținător anonim.

O mână de voluntari din Asociația Mocănița Transilvaniei au inițiat, spre sfârșitul lunii martie, o campanile de sprijin: tinerii anunțau atunci că au mare nevoie de sprijinul tuturor pentru a construi un depou pentru drezina mocăniței, astfel încât proiectul lor să se dezvolte mai departe. 

Despre acest demers puteți reciti mai jos:

VIDEO: Un proiect fantastic, în mâinile noastre…! O experiență de neuitat

Mocănița Transilvaniei, trenul cel mic și îngust din Câmpia Transilvaniei care încă provoacă o imensă fascinație, oferindu-ne spectaculoase peisaje – cu sate arhaice și pitorești, dealuri brăzdate cu livezi sau viță de vie și o adevărată grădină zoologică în jurul pădurilor de foioase – are toate șansele să meargă mai departe!

Zeci de susținători au contribuit la construirea primului depou al Mocăniței, în capătul traseului din gara Teaca. Depoul era necesar pentru drezină – cel mai important mijloc de transport care îi ajută să se deplaseze pe traseu și îi ajută în toate activitățile necesare: plimbări cu turiști, curățatul vegetației, erbicidat și diferite intervenții la calea de rulare.

Sunteți geniali! În 23 de zile prin aportul vostru s-a strâns suma necesară pentru construcția depoului drezinei!”, au anunțat astăzi voluntarii de la Mocănița Transilvaniei.

Mai sunt 8 zile rămase din campania de pe sprijină.ro, iar cei care doresc să contribuie în continuare – o pot face liniștiți, accesând linkul de AICI.

„Fondurile suplimentare vor fi folosite pentru achiziția unei motocoase și a unei motopompe”, precizează cei de la Mocănița Transilvaniei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...