25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

La CIBELA prețurile sunt mici, mici, la TOATE produsele! Inclusiv la spațiile de închiriat pentru afacerea ta!

Luna decembrie aduce prețuri mici la toate produsele aflate în incinta Complexului Cibela. Aceleași prețuri mici se practică și la închirierea spațiilor pentru afacerea ta. Ai locații închise cu sticlă, călduroase și primești și loc de parcare.

Complexul Comercial Cibela s-a modernizat, iar acum, spațiile destinate expunerii și vânzării de mărfuri sunt în trend. Spațiile sunt generoase, cu pereți de sticlă, ca marfa să poată face cu ochiul clienților din orice unghi. Toate au dotările necesare și în interior e cald.

Chiar dacă spațiul comercial e situat la etajul Complexului Cibela, accesul e facilitat de scara rulantă, astfel că orice client va putea ajunge la magazinul dorit, fără un efort prea mare.

Indiferent de zona unde sunt amplasate, aceste spații se închiriază începând cu suma de 140 de euro pe lună. Și vin la pachet cu parcare privată. Astfel că e ocazia perfectă, dacă erai în căutarea unui spațiu de închiriat, să mergi să vezi care spații sunt disponibile și se pliază pe nevoia afacerii tale.

Oferta prețurilor mici, mici nu se limitează doar la închirierea spațiilor comerciale. În luna decembrie, toate produsele din Complexul Comercial Cibela au prețuri reduse, ”înghețate” de vremurile în care trăim.

Așadar, dacă ești în căutarea unui spațiu de închiriat pentru afacere, sau dorești să cumperi ceva fără a străbate tot orașul, în cadrul Complexului Cibela găsești de toate, la prețuri mici, mici. Aici găsești haine, covoare, papetărie, ornamente, electronice și electrice, produse de bucătărie sau baie, produse pentru mașini, jucării, idei inedite de cadouri, etc.

Centrul Comercial Cibela îl găsiți pe Calea Moldovei nr 17 și e deschis de luni până vineri între orele 09:00 și 18:00 și sâmbătă între orele 09:00 și 14:00. Mai multe informații despre cel mai nou centru comercial din oraș puteți afla urmărind pagina oficială de Facebook Centrul Comercial Cibela Bistrița.

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Mai comercianti, puneti mana de la mana si impreuna cu Primaria Bistrita, asfaltati toata curtea ca sa vina oamenii cu drag la voi! Asa nu se poate veni decat cu elicopterul sau cum zicea Cristian cu tankul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.