15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

Larisa, copila de 16 ani spulberată cu camioneta de minorul băut, va fi condusă mâine pe ultimul drum

Larisa, copila de 16 ani care a murit după ce a fost lovită cu camioneta de un minor de aceeași vârstă, va fi condusă pe ultimul drum mâine, la prânz, în localitate natală, unde s-a și petrecut tragedia.

Familia Bozga își va conduce mâine îngerul, pe Larisa, pe ultimul drum. Aceasta a decedat vineri noaptea, după ce a fost lovită cu camioneta de un adolescent de aceeași vârstă, care, amețit de aburii alcoolului, a furat mașina părinților și a produs trei accidente de circulație.

Tânăra a fost găsită în stop cardio-respirator de echipajul medical ajuns la fața locului. Transportată la spital, fata a fost băgată în operație, însă trupul său nu a mai putut să lupte, fiind declarată decedată în jurul orei 2:30.

Larisa avea 16 ani și era elevă a Colegiului Național „Liviu Rebreanu”. În momentul în care a fost lovită de camionetă, aceasta mergea spre casă. Aceasta fusese, alături de o prietenă de 36 de ani, la casa de rugăciuni.

Adolescenta va fi condusă pe ultimul drum în localitatea natală Tureac, mâine, la ora prânzului. La înmormântare sunt așteptați și colegii de clasă ai fetei.

Mai puteți citi pe acest subiect:

ȘOCANT: Minor beat la volan a lovit 6 copii și un adult, în două localități! O fetiță, în stare gravă!

Firul accidentelor în lanț provocate în doar câteva minute de adolescentul băut din Tureac

Adolescenta de 16 ani lovită de tânărul teribilist care a luat în plin mai multe grupuri de copii a murit

VIDEO – Cine era adolescenta care a murit după ce a fost spulberată cu o camionetă de un minor beat. Aceasta se întorcea de la biserică

Minorul teribilist din Tureac, după gratii pentru 30 de zile

VIDEO – Mărturia cutremurătoare a asistentei care a salvat-o pe copila de 14 ani, implicată în accidentele de pe Bârgău

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: