17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Ofițerul de poliție al anului

Alex Ionașc este cunoscut în tot județul și chiar în toată țara, mai ales după participarea la X Factor – polițistul care nu poate trăi fără muzică. În afară de cariera muzicală și de succesul pe care îl are alături de colegii din Reea Cover Band, Alex are și o carieră în poliție.

Lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul Investigații Criminale. Anul 2017 s-a încheiat cum nu se poate mai bine pentru el, căci a primit titlul de ofițerul de poliție al anului.

Titlul i-a revenit în urma competiției anuale „Poliția în slujba comunității”, eveniment organizat de IPJ Cluj, aflat acum la a V-a ediție.

Foto: Facebook Alexandru Ionașc

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.