-1.5 C
Bistrița
miercuri, martie 29, 2023

VIDEO: Concerte extraordinare, în această săptămână, la Bistrița!

Evenimente deosebite pentru bistrițeni, în această săptămână! Sunt invitați la un concert de excepție, la Centrul Cultural Dacia, în timp ce la Palatul Culturii au onoarea de a celebra Ziua Culturii Naționale, alături de invitați de seamă.

TERAPLAST S.A Bistrița oferă publicului bistrițean un concert special – joi, 11 ianuarie 2018, de la ora 18, la Centrul Cultural Dacia. Concertul este susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Petronius Negrescu – muzicienii care exact cu un an în urmă o acompaniau pe Anita Hartig într-un recital de vis, despre care puteți reciti accesând linkul de mai jos:

FOTO/VIDEO: Îngerul a cântat…! Anita Hartig, într-un concert emoţionant la Bistriţa

https://vimeo.com/199209758

Joi, 11 ianuarie 2018, de la ora 18, la Centrul Cultural Dacia invitat de onoare va fi soprana Bianca Mărgean, solistă a Operei Naționale București. Melomanii din oraș se vor putea bucura de un program deosebit, cu lucrări ale unor compozitori celebri precum Ceaikovski, Catalani, Dvorak, Strauss, F.von Suppe, Puccini, Offenbach.

Parteneri ai evenimentului sunt Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud și Societatea de Concerte Bistrița.

Tot în această săptămână, însă duminică, 14 ianuarie, Primăria Municipiului Bistrița și Palatul Culturii Bistrița vă invită la un concert extraordinar dedicat Zilei Culturii Naționale. Marcel Pavel și Relu & Simfonic Mirea alături de invitații Tina Munteanu – soprană, Domnița Iscru – soprană, Dorina Vasilashko – solistă, vor concerta în această zi pentru publicul bistrițean în sala mare de spectacole a Palatului Culturii începând cu ora 18:00.

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, prețul unuia fiind de 15 lei și poate fi achiziționat de la sediul Palatului Culturii în fiecare zi de luni până vineri între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...