17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

VIDEO: Concerte extraordinare, în această săptămână, la Bistrița!

Evenimente deosebite pentru bistrițeni, în această săptămână! Sunt invitați la un concert de excepție, la Centrul Cultural Dacia, în timp ce la Palatul Culturii au onoarea de a celebra Ziua Culturii Naționale, alături de invitați de seamă.

TERAPLAST S.A Bistrița oferă publicului bistrițean un concert special – joi, 11 ianuarie 2018, de la ora 18, la Centrul Cultural Dacia. Concertul este susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Petronius Negrescu – muzicienii care exact cu un an în urmă o acompaniau pe Anita Hartig într-un recital de vis, despre care puteți reciti accesând linkul de mai jos:

FOTO/VIDEO: Îngerul a cântat…! Anita Hartig, într-un concert emoţionant la Bistriţa

https://vimeo.com/199209758

Joi, 11 ianuarie 2018, de la ora 18, la Centrul Cultural Dacia invitat de onoare va fi soprana Bianca Mărgean, solistă a Operei Naționale București. Melomanii din oraș se vor putea bucura de un program deosebit, cu lucrări ale unor compozitori celebri precum Ceaikovski, Catalani, Dvorak, Strauss, F.von Suppe, Puccini, Offenbach.

Parteneri ai evenimentului sunt Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud și Societatea de Concerte Bistrița.

Tot în această săptămână, însă duminică, 14 ianuarie, Primăria Municipiului Bistrița și Palatul Culturii Bistrița vă invită la un concert extraordinar dedicat Zilei Culturii Naționale. Marcel Pavel și Relu & Simfonic Mirea alături de invitații Tina Munteanu – soprană, Domnița Iscru – soprană, Dorina Vasilashko – solistă, vor concerta în această zi pentru publicul bistrițean în sala mare de spectacole a Palatului Culturii începând cu ora 18:00.

Intrarea la spectacol se face pe bază de bilet, prețul unuia fiind de 15 lei și poate fi achiziționat de la sediul Palatului Culturii în fiecare zi de luni până vineri între orele 11:00 – 13:00 și 17:00 – 20:00.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...