11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: O clipă de neatenție l-a proiectat într-un camion!

Accident de circulație, în urmă cu puțin timp, între Cepari și Dumitra. Vinovat a fost un bărbat care, într-o clipă de neatenție, a intrat într-un TIR care circula în fața sa.

 

„Un bărbat de 70 de ani din Dumitra, în timp ce conducea un autoturism pe DN17C, pe direcția Dumitra-Cepari, nu a păstrat o distanță corespunzătoare, intrând în coliziune cu un TIR care circula în fața sa – condus de un bărbat de 37 de ani din județul Arad. Conducătorul auto de 70 de ani a fost sancționat contravențional, conform OUG 195 privind circulația pe drumurile publice. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Din accident au rezultat doar pagube materiale”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma evenimentului rutier.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?