2.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Plin de vitezomani pe DN17! Viteza record ieri, 114 km la oră!

Ieri, 8 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au acționat pe DN17, pentru reducerea riscului rutier pe raza ambelor județe. Acțiunea a vizat prevenirea accidentelor de circulație și combaterea excesului de viteză pe drumul național 17, care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Suceava”, explică reprezentanții IPJ BN.

Pe durata acțiunii au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale în valoare de 52.000 lei.

Aproape 30 de șoferi au fost sancționați deoarece au depășit viteza legală. Viteza record ieri, în județul nostru, a fost de 114 km la oră.

Față de 15 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli”, mai explică polițiștii.

Conduceți prudent și respectați regulile de circulație!

Vă reamintim că nerespectarea regimului legal de viteză reprezintă una dintre cele mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere în România.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.