13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

Plin de vitezomani pe DN17! Viteza record ieri, 114 km la oră!

Ieri, 8 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au acționat pe DN17, pentru reducerea riscului rutier pe raza ambelor județe. Acțiunea a vizat prevenirea accidentelor de circulație și combaterea excesului de viteză pe drumul național 17, care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Suceava”, explică reprezentanții IPJ BN.

Pe durata acțiunii au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale în valoare de 52.000 lei.

Aproape 30 de șoferi au fost sancționați deoarece au depășit viteza legală. Viteza record ieri, în județul nostru, a fost de 114 km la oră.

Față de 15 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli”, mai explică polițiștii.

Conduceți prudent și respectați regulile de circulație!

Vă reamintim că nerespectarea regimului legal de viteză reprezintă una dintre cele mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere în România.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...