6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Plin de vitezomani pe DN17! Viteza record ieri, 114 km la oră!

Ieri, 8 ianuarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au acționat pe DN17, pentru reducerea riscului rutier pe raza ambelor județe. Acțiunea a vizat prevenirea accidentelor de circulație și combaterea excesului de viteză pe drumul național 17, care face legătura între județele Bistrița-Năsăud și Suceava”, explică reprezentanții IPJ BN.

Pe durata acțiunii au fost aplicate 180 de sancțiuni contravenționale în valoare de 52.000 lei.

Aproape 30 de șoferi au fost sancționați deoarece au depășit viteza legală. Viteza record ieri, în județul nostru, a fost de 114 km la oră.

Față de 15 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli”, mai explică polițiștii.

Conduceți prudent și respectați regulile de circulație!

Vă reamintim că nerespectarea regimului legal de viteză reprezintă una dintre cele mai frecvente cauze generatoare de accidente rutiere în România.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...