13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

FOTO/VIDEO – S-a trezit cu mașina incendiată în propria curte! Focul ar fi fost pus intenționat

În urmă cu puțin timp, o mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Șieu-Odorhei. Se pare că focul ar fi fost provocat intenționat.

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în curtea unei femei din Șieu Odorhei. Flăcările au fost lichidate în 10-15 min de pompierii de la Garda de Intervenție Beclean ajunși la fața locului.

Aceștia au reușit să protejeze și celelalte autoturisme parcate în apropierea celui cuprins de flăcări. Se pare că flăcările au fost puse intenționat, asta a scos în evidență cercetările pompierilor.

„Autoturismul cuprins de flăcări a ars aproape în totalitate. Incendiul se manifesta generalizat când au ajuns echipajele de intervenție. După finalizarea intervenției, în urma cercetării preliminare de la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului ca fiind – folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Incendiu autoturism from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...