13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

FOTO/VIDEO – S-a trezit cu mașina incendiată în propria curte! Focul ar fi fost pus intenționat

În urmă cu puțin timp, o mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Șieu-Odorhei. Se pare că focul ar fi fost provocat intenționat.

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în curtea unei femei din Șieu Odorhei. Flăcările au fost lichidate în 10-15 min de pompierii de la Garda de Intervenție Beclean ajunși la fața locului.

Aceștia au reușit să protejeze și celelalte autoturisme parcate în apropierea celui cuprins de flăcări. Se pare că flăcările au fost puse intenționat, asta a scos în evidență cercetările pompierilor.

„Autoturismul cuprins de flăcări a ars aproape în totalitate. Incendiul se manifesta generalizat când au ajuns echipajele de intervenție. După finalizarea intervenției, în urma cercetării preliminare de la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului ca fiind – folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Incendiu autoturism from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.