-0.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 29, 2023

FOTO/VIDEO – S-a trezit cu mașina incendiată în propria curte! Focul ar fi fost pus intenționat

În urmă cu puțin timp, o mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Șieu-Odorhei. Se pare că focul ar fi fost provocat intenționat.

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în curtea unei femei din Șieu Odorhei. Flăcările au fost lichidate în 10-15 min de pompierii de la Garda de Intervenție Beclean ajunși la fața locului.

Aceștia au reușit să protejeze și celelalte autoturisme parcate în apropierea celui cuprins de flăcări. Se pare că flăcările au fost puse intenționat, asta a scos în evidență cercetările pompierilor.

„Autoturismul cuprins de flăcări a ars aproape în totalitate. Incendiul se manifesta generalizat când au ajuns echipajele de intervenție. După finalizarea intervenției, în urma cercetării preliminare de la fața locului, a fost stabilită cauza probabilă a incendiului ca fiind – folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Incendiu autoturism from Tv.Bistriteanul.ro on Vimeo.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.