16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

LECȚIA dată de un câine, pe o trecere de pietoni din Năsăud! Mulți dintre pietoni NU fac asta:

Un cățel din Năsăud s-a dovedit a fi mult mai civilizat și atent decât majoritatea pietonilor când se angajează în trecerea străzii. Un șofer a filmat întreaga scenă, care a ajuns chiar la o televiziune națională.

Se apropie de trecerea de pietoni, se „asigură”, iar când mașinile au oprit trece. Este atent inclusiv la un microbuz care se apropie, iar când șoferul oprește mașina, traversează. Nu sunt gesturile unui pieton vigilent, ci a unui cățel, care dă lecții multor pietoni care se angajează în trecerea străzii.

Scenele au fost surprinse în orașul Năsăud chiar de către unul dintre șoferii care i-a acordat prioritate patrupedului. Acestea au fost și filmate, cel mai probabil cu o cameră de bord.

Filmarea a ajuns nu doar pe rețelele de socializare, ci și la postul de televiziune Digi24, care a făcut publice imaginile cu cățelul model.

Foto/Video: Digi24

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.