14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

LECȚIA DE SOLIDARITATE DIN ITALIA: O croitoreasă din Beclean și-a convins angajatorul italian să facă și să doneze măști

Monica, o croitoreasă din Beclean, stabilită în Roma, și-a convins angajatorul italian să realizeze alături de celelalte angajate măști și să le doneze celor care au nevoie. Gestul a fost salutat inclusiv de primarul Romei, care a vizitat atelierul de croitorie.

Monica, originară din Beclean, l-a convins pe Giuseppe Fassari, angajatorul său din Roma, să facă voluntar măști și să le doneze celor care au nevoie. Măștile produse în atelier au steagul Italiei.

Potrivit lavorolazio.com, măștile produse în atelierul în care lucrează croitoreasa din Beclean ajung nu doar la locuitorii cartierului, ci și la polițiști, asistente medicale și pompieri.

Gestul făcut de proprietarul și angajatele atelierului de croitorie a făcut înconjurul presei italiene, atrăgând inclusiv atenția primăriței orașului Roma, care a fost în vizită la atelier și a lăudat public inițiativa.

„Ideea a venit de la Monica, una dintre croitoresele care lucrează în atelier, iar Giuseppe a acceptat imediat. Odată ce modelul a fost realizat, ei au început să le facă, ajungând la sute de măști, unele cu tricolorul, care sunt distribuite zilnic celor care au nevoie. În astfel de timpuri, oamenii trebuie să se facă utili și să se ajute reciproc. Giuseppe și Monica dau un frumos exemplu de solidaritate, care ne face mândri. Astfel de gesturi sunt prețuite și promovate”, a precizat primărița Romei Virgina Raggi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: