0.3 C
Bistrița
joi, decembrie 1, 2022

LECȚIA DE SOLIDARITATE DIN ITALIA: O croitoreasă din Beclean și-a convins angajatorul italian să facă și să doneze măști

Monica, o croitoreasă din Beclean, stabilită în Roma, și-a convins angajatorul italian să realizeze alături de celelalte angajate măști și să le doneze celor care au nevoie. Gestul a fost salutat inclusiv de primarul Romei, care a vizitat atelierul de croitorie.

Monica, originară din Beclean, l-a convins pe Giuseppe Fassari, angajatorul său din Roma, să facă voluntar măști și să le doneze celor care au nevoie. Măștile produse în atelier au steagul Italiei.

Potrivit lavorolazio.com, măștile produse în atelierul în care lucrează croitoreasa din Beclean ajung nu doar la locuitorii cartierului, ci și la polițiști, asistente medicale și pompieri.

Gestul făcut de proprietarul și angajatele atelierului de croitorie a făcut înconjurul presei italiene, atrăgând inclusiv atenția primăriței orașului Roma, care a fost în vizită la atelier și a lăudat public inițiativa.

„Ideea a venit de la Monica, una dintre croitoresele care lucrează în atelier, iar Giuseppe a acceptat imediat. Odată ce modelul a fost realizat, ei au început să le facă, ajungând la sute de măști, unele cu tricolorul, care sunt distribuite zilnic celor care au nevoie. În astfel de timpuri, oamenii trebuie să se facă utili și să se ajute reciproc. Giuseppe și Monica dau un frumos exemplu de solidaritate, care ne face mândri. Astfel de gesturi sunt prețuite și promovate”, a precizat primărița Romei Virgina Raggi.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...