4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aquabis: Defecțiuni, în Năsăud și Lechința. Cât timp vor fi afectați locuitorii

Au fost semnalate defecțiuni pe rețeaua de apă, în Năsăud și Lechința – anunță Aquabis. Cât timp vor fi afectați locuitorii:

Astăzi, 13 mai 2020, între orele 08:30 – 15:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Năsăud. Vor fi parțial afectate străzile Horea și George Coșbuc.

În acest interval se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

Între orele 10:15 – 15:30 se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Lechința, pe strada Gării. În acest interval se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărute pe rețeaua de apă.

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!