26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

LECȚIE DE SOLIDARITATE! Au ajutat la stingerea incendiului de la Șanț, iar acum pun umărul și la repararea caselor

Pompierii militari și voluntari ajutau, în urmă cu o săptămână și jumătate, la stingerea unuia dintre cele mai devastatoare incendii. Acum, în prag de sărbători, pompierii sîngeorzeni sunt în mijlocul oamenilor și îi ajută să-și refacă locuințele.

Patru case au fost distruse aproape în totalitate în localitatea Șanț, în urmă cu 10 zile, într-unul dintre cele mai devastatoare incendii înregistrate în județul nostru în ultimii ani.

Zeci de pompieri militari și voluntari au intervenit, încercând cu disperare să salveze bunurile oamenilor. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

La o săptămână și jumătate de la eveniment, pompierii din Sîngeorz-Băi sunt din nou la Șanț, tot pentru a ajuta. De data aceasta îi ajută pe oameni să-și reconstruiască locuințele.

„Cu sprijinul autorităților locale, firmelor locale și oamenilor cu suflet mare, s-au pus pe treabă, iar reconstrucția celor patru case distruse în totalitate capătă contur și lucrurile se mișcă într-un ritm susținut. Pompierii sîngeorzeni, care au luptat o noapte întreagă pe frontul incandescent, sunt acolo și acum, în mijlocul oamenilor în slujba cărora se află zi de zi și sprijină la reconstrucția imobilelor distruse de incendiu. Toți cei implicați în această mobilizare generală, sunt un exemplu pentru noi toți”, se arată pe pagina de Facebook a ISU Bistrița.

Foto ISU Bistrița

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: