3.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 21, 2024

Cel mai mare angajator din Bistrița-Năsăud pune la dispoziție testări gratuite Babeş-Papanicolau și HPV, doar cu buletinul!

În luna martie LEONI Bistrița-Năsăud oferă un altfel de „mărțișor”, venind în sprijinul femeilor angajate aici. Compania oferă testări Babeş-Papanicolau și respectiv HPV gratuite.

De reținut este faptul că testul Babeș-Papanicolau se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 24-29 de ani, iar testarea HPV se realizează celor între 30-64 de ani, în vederea depistării cancerului de col uterin.

Doritoarele sunt aşteptate să se prezinte în baza programării şi sunt rugate să aibă asupra lor un act de identitate pentru a atesta că sunt domiciliate în judeţele din aria de acoperire a proiectului.

Printre condițiile de testare anunțate pe pagina LEONI, se numără:

– fără histerectomie totală;

– fără un diagnostic confirmat de cancer de col uterin;

– asigurate sau neasigurate;

– făra bilet de trimitere, doar cu buletin/CI cu domiciliul în regiunea Nord-Vest.

Prima tranșă de testări va avea loc între 13-24 martie la sediul LEONI de pe strada Drumul Tărpiului nr. 24, Bistrița, în intervalul orar 14:00 – 19:00.

Cea de a doua se va desfășura în perioada 27 martie – 07 aprilie, pe strada Tărpiului, nr. 14 Bistrița, în același interval orar.

Proiectul este derulat de Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuta” Clui-Napoca, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, cu sprijinul LEONI.

Adela Cosma

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.