13 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

Mihai Ban, din nou în deșert, dar în Tunisia: „Mi-a fost dor!”

Mihai Ban se află în Tunisia, la Fenix Rally 2023. „E prima dată când fac bani din asta, fiind chemat pe post de copilot. Dar mi-a fost dor…”, a recunoscut acesta, pentru Bistrițeanul.ro

Aproximativ 100 de concurenți se află zilele acestea în Tunisia. De azi și până în 22 martie se desfășoară Fenix Rally 2023.

Și România are reprezentanți, fiind șase motocicliști și un SSV conduse de conaționali. Bineînțeles, de la un astfel de eveniment nu putea lipsi năsăudeanul Mihai Ban. Acesta a ajuns ieri în Djerba, iar de mâine pornește în cursă.

E o competiție în deșert, traseul de parcurs fiind de 2000 de km. Avem tot așa, porțiuni, pe zile, câte 350 sau 280 de km, plus etapele de legătură. 

E prima dată când fac bani din așa ceva, de data aceasta fiind chemat în competiție în calitate de copilot. Pilotul e Călin Cămărășan. 

Dar adevărul e că mi-a fost dor. A fost o pauză de un an de zile…”, a povestit, pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Ban.

Redacția Bistrițeanul.ro îi transmite mult succes!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?