13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Liceul de muzică, tot mai aproape de finalizare! Finisaje în corpul B:

Lucrările la Liceul de Muzică Tudor Jarda avansează în ritm alert. Deja la corpul B se lucrează la finisajele interioare. Iar în exterior, se înfrumusețează partea dinspre curte:

Liceul de Muzică Tudor Jarda avea nevoie de reabilitare capitală. După ani întregi de „lupte”, în cele din urmă s-au găsit fondurile necesare.

Astfel s-au găsit fonduri guvernamentale nerambursabile, prin PNDL, în valoare de peste 2 milioane euro, cât implică reabilitarea unității școlare.

Care este stadiul lucrărilor la corpul B:
  • În exterior s-a finalizat fațada, atât izolația termică cât și elementele arhitecturale, în prezent lucrându-se la fațada din curtea interioară a liceului.
  •  În interior se montează ușile claselor din lemn de stejar, se montează parchetul din lemn masiv de stejar în sălile de clasă, iar pe holuri se montează parchet.
  • S-a instalat și centrala termică cu boiler, care va deservi ambele corpuri ale liceului.

Spațiile de studiu și repetiții individuale, amenajate în mansarda corpului reprezintă un mare câștig al acestui proiect de reabilitare și modernizare a acestei unități de învățământ. Odată cu începerea noului an școlar elevii vor putea învăța în clădirea nouă, urmând ca lucrările de reabilitare și modernizare să înceapă și în corpul A al școlii, clădire monument istoric. Și pe acest șantier lucrează o firmă de construcții bistrițeană acest lucru contribuind la dezvoltarea economiei locale”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...