20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Liceul de muzică, tot mai aproape de finalizare! Finisaje în corpul B:

Lucrările la Liceul de Muzică Tudor Jarda avansează în ritm alert. Deja la corpul B se lucrează la finisajele interioare. Iar în exterior, se înfrumusețează partea dinspre curte:

Liceul de Muzică Tudor Jarda avea nevoie de reabilitare capitală. După ani întregi de „lupte”, în cele din urmă s-au găsit fondurile necesare.

Astfel s-au găsit fonduri guvernamentale nerambursabile, prin PNDL, în valoare de peste 2 milioane euro, cât implică reabilitarea unității școlare.

Care este stadiul lucrărilor la corpul B:
  • În exterior s-a finalizat fațada, atât izolația termică cât și elementele arhitecturale, în prezent lucrându-se la fațada din curtea interioară a liceului.
  •  În interior se montează ușile claselor din lemn de stejar, se montează parchetul din lemn masiv de stejar în sălile de clasă, iar pe holuri se montează parchet.
  • S-a instalat și centrala termică cu boiler, care va deservi ambele corpuri ale liceului.

Spațiile de studiu și repetiții individuale, amenajate în mansarda corpului reprezintă un mare câștig al acestui proiect de reabilitare și modernizare a acestei unități de învățământ. Odată cu începerea noului an școlar elevii vor putea învăța în clădirea nouă, urmând ca lucrările de reabilitare și modernizare să înceapă și în corpul A al școlii, clădire monument istoric. Și pe acest șantier lucrează o firmă de construcții bistrițeană acest lucru contribuind la dezvoltarea economiei locale”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae pe pagina sa de Facebook.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...