18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Lichidare de stoc la mobila Casa Rusu! Reduceri până la 60 la sută!!

O stare de confort și buna-dispoziție depind foarte mult de mobilierul din casă. Acum e momentul potrivit să-ți redecorezi una dintre camere, bucătăria sau chiar întreaga locuință. Cei de la Casa Rusu au lichidare de stoc, cu reduceri de până la 60 la sută!

Când te întorci acasă după o zi plină de muncă, după ce ai fugit cu mașina încoace și încolo prin traficul infernal, ai nevoie de deconectare, liniște și confort. Starea de bine poate fi dată și de mobilierul pe care-l ai în casă.

Tocmai de aceea, acum e momentul în care poți să faci schimbarea mult dorită, în sufragerie sau în dormitor, în bucătărie sau în camera copiilor. La Casa Rusu este lichidare de stoc. Iar reducerile pot ajunge chiar și la 60 la sută, în funcție de model.

La cei de la Casa Rusu găsești mobilier de dormitor modern, nonocrom sau în culori puternice.

Îți poți reamenaja sufrageria în așa fel încât să transmit un aer intim, sofisticat sau primitor de mulți oaspeți.

Pentru bucătărie ai, de asemenea, variante clasice, în culori tari sau stil modern.

La Casa Rusu găsești biblioteci, birouri sau comode clasice sau viu colorate.

Tot la Casa Rusu ai parte de reduceri substanțiale la colțare, fotolii, canapele extensibile.

Dacă în imagini ai zărit deja ceva ce îți place, sună la 0788 313 104 și rezervă! Dacă-i suni cu video pe whatsapp, îți pot arăta mai bine produsul care te interesează. Sau poți merge direct cei de la Casa Rusu, pe Calea Moldovei nr 15 A.

Programul de funcționare este:

  • Luni: 11:00 – 17:00
  • Marţi: 11:00 – 17:00
  • Miercuri: 11:00 – 17:00
  • Joi: 11:00 – 17:00
  • Vineri: 11:00 – 16:00
  • Sâmbătă: 10:00 – 14:00
  • Duminică: ÎNCHIS

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: