8.8 C
Bistrița
luni, mai 23, 2022

Heniu Prundu Bârgăului are toate șansele de a fi campioana Ligii Feminine de fotbal! Se rupe lanțul de medalii ale Olimpiei Cluj

ACS Heniu Prundu Bârgăului au toate șansele de a fi campioanele Ligii 1 Feminine de fotbal. Adversara sa, de mai multe ori campioană, Olimpia Cluj, s-a împiedicat de încă un rezultat de egalitate.

Echipa Heniului a câștigat ultima etapă cu 3-0, Fair Play Joc Cinstit având nereguli, iar arbitrii au dat meciul fetelor din Bistrița-Năsăud.

După acest rezultat, ochii s-au ațintit pe meciul dintre Olimpia Cluj și Vasas Odorhei, echipa aflată pe 5 în Play-Off. Până la ultimul fluier, clujencele nu au reușit să depășească momentele dificile, iar scorul final de 1-1 le aduce un mare defavor lor, în schimb un mare favor bârgăuancelor care în acest moment sunt în fruntea clasamentului, la diferență de un punct.

Heniu Prundu Bârgăului este neînvinsă de 13 partide, adică din octombrie 2021. Olimpia Cluj se împiedică din ce în ce mai des, ultimele meciuri terminându-se la egalitate, inclusiv unul contra Heniului.

Cu același număr de meciuri jucate, lupta se dă acum doar între Heniu și Cluj. Urmează alte trei partide până la finalul campionatului, iar favorita este Prundu Bârgăului.

Pentru fete mai urmează și un meci de Cupa României, în sferturile de finală, unde este din nou favorită. Echipa din Prundu va întâlni miercuri Navobi Iași de la ora 17:00, în deplasare.

„Deși ne-am dorit mult să jucăm astazi, meciul nu se mai dispută!

Arbitrii acestei partide au constatat ca nu sunt îndeplinite condițiile pentru asistenta medicală, în timpul regulamentar de o jumătate de oră de la momentul programat pentru startul partidei.

Câștigam așadar partida cu 3-0 și urcăm pe prima pozitie a Ligii 1 la fotbal feminin!”, au transmis oficialii clubului pe pagina de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: