-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

Lions Siebenburgen ajunge și în acest an la bătrânii singuri. Ajută și tu!

De 15 ani, Clubul Lions Siebenburgen este alături de bătrânii singuri și bolnavi din Bistrița și din împrejurimi. Mâine şi poimâine poţi să dai şi tu o mână de ajutor:

Reprezentanții Lions Siebenburgen organizează în 12 și 13 decembrie – pe Pietonalul Liviu Rebreanu – o strângere de fonduri devenită deja tradiţie în istoria clubului.

Evenimentul are drept scop alinarea singurătății persoanelor vârstnice din Bistriţa şi din împrejurimi.

Este primul proiect și cel mai longeviv al Clubului, început în urmă cu 15 ani și este destinat ajutorării bătrânilor singuri. Unii dintre ei sunt și bolnavi, şi nimeni nu le mai trece pragul. În această perioadă de sărbătoare vârstnicii au nevoie de ajutorul semenilor, mai mult decât oricând, pentru a simți că nu sunt singuri.

Un om singur trăiește o mare dramă. Singurătatea este o “boală” mai dificilă decât durerile sau suferințele fizice. Avem deja 15 ani de când organizăm această serbare stradală. Iar banii pe care membrii clubului îi adună în aceste zile merg exclusiv pentru realizarea pachetelor destinate vârstnicilor. Am reușit, în cei 15 ani, să ducem o bucurie și o alinare în casele a 750 de bătrâni singuri”, a explicat dr. Tiberiu Podani inițiatorul acestui proiect.

Aşadar cei care vor să facă o bucurie de sărbători unor bătrâni singuri și bolnavi, sunt așteptați în zona fântânii arteziene de pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Reprezentanții Lions Siebenburgen Bistrița vă așteaptă, joi și vineri, între orele 14.00 și 18.00, cu colinde, vin, ceai, mere și cozonac. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în zona fântânii arteziene. Puteţi să deveniți și voi Moș Crăciun pentru vârstnicii singuri! Cu banii adunați din donații vor fi cumpărate alimente pentru 40 – 50 de persoane vârstnice, singure, cuprinse în proiect„, Bogdan Creţu, președintele Lions Siebenburgen Bistrița.

Foto deschidere – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...