7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

FOTO: Cozi pe kilometri întregi la intrarea și ieșirea din Beclean

Aveți de mers la Cluj? Nu numa-ncetuc! Nu vă grăbiți! Luați-vă timp să admirați, pe traseu, Becleanul. Nu vreți? Nu-i nimic! Autoritățile au făcut în așa fel încât turiștii să admire, pe îndelete, fiecare colțișor de clădire din centrul orașului, din confortul mașinii. Cozi de autoturisme se întind la această oră pe kilometri întregi la intrarea și ieșirea din orășelul de pe Someș.

Becleanul duduie de turiști înaintea sărbătorilor de iarnă. Stau în mașini cu sutele și admiră îndeaproape centrul orașului, mai ales pe timpul zilei. După ce ani de zile nu au reușit să facă nimic pentru fluidizarea traficului, acum, tot răul spre bine, măcar duduie turismul!

Păi da, că în cele minim 20 de minute pe care le petreci tranzitând centrul orașului, poți admira în liniște, în lumina soarelui,  fiecare clădire, fiecare stradă, fiecare frunză de pe copac. Și nici nu trebuie să te dai jos din mașină. Poți lăsa numai geamul jos ca să simți ”briza” sau să-l înjuri pe polițiștul ce trece agale pe trecerea de pietoni. În loc să dirijeze circulația dată peste cap TOCMAI de trecerile nesemaforizate și amplasate AȘAAAA aproape una de alta.

No deci, cu scopul ascuns al administrației din Beclean, am rezolvat-o. Totul ține de turism!

Concluzia e simplă: Aveți de mers la Cluj? No numa-ncetuc, cu treabă bună! Minim 20 de minute puneți-vă deoparte pentru tursimul și frumusețile Becleanului.

La această oră zeci de turiști se află în Beclean, în cozile de autoturisme ce se întind pe kilometri întregi la intrarea și ieșirea din micuțul oraș de pe Someș.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...