18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Listele pentru Senat ale USR-Plus Bistrița-Năsăud au fost admise de Tribunalul Bistrița-Năsăud

Și pentru USR-Plus Bistrița-Năsăud se încheie astăzi odiseea listelor pentru Senat și Camera Deputaților, după ce, Biroul Electoral Județean, a decis în urmă cu câteva zile să nu admită lista pentru Senat, motivul fiind absența unei femei  de pe lista cu pricina.

Mai spuneam că, imediat după respingerea listei, USR-Plus a depus o contestație la Tribunalul Bistrița-Năsăud și, care, a dat astăzi o soluție pentru această contestație:

„Admite contestaţia formulată de contestatoarea A.E.A.USR PLUS împotriva deciziei nr.23/23.10. 2020 privind respingerea candidaturilor propuse de A.E.A USR PLUS” la alegerile pentru Senat din anul 2020, emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.6 B-N pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020. Anulează decizia nr.23/23.10.2020 privind respingerea candidaturilor propuse de A.E.A USR PLUS” la alegerile pentru Senat din anul 2020, emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.6 B-N pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020. Obligă Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.6 Bistriţa-Năsăud pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor să emită o nouă decizie de admitere a candidaturilor propuse de A.E.A USR PLUS” la alegerile pentru Senat din anul 2020 respectiv: 1.Gabor Ioan-Emilian; 2.Rus Zaharie-Ionuţ, 3.Voicu Sorin; 4.Andriţoiu Dorin Dumitru. Cu drept de apel în termen de 48 de ore de la pronunţare.Cererea de apel se depune la Tribunalul Bistriţa-Năsăud.Pronunţată azi, 26.10.2020, ora 13:00, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre  378/2020  26.10.2020”.

Pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, USR-Plus Bistrița-Năsăud propune următoarele liste:

Camera Deputaților: Lorant Sas, Alin Dolha, Cristina Iurișniți, Lorand Toth, Darius Salaci, Cristina Călugăr, Dumitru Socaciu

Senat: Emilian Gabor, Ionuț Rus, Sorin Voicu, Dorin Andrițoiu

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...