18.2 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Lorant Sas: „Astăzi mi-am depus demisia din USR și voi activa ca parlamentar neafiliat”

Deputatul USR Lorant Sas a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că a demisionat din USR și că va activa ca parlamentar neafiliat. Acesta mai spune că nu a primit vreun răspuns la zecile de adrese înaintate forurilor executive ale formațiunii politice în care a activat.

Sfârșitul unui drum este un nou început – așa își începe postrarea pe Facebook deputatul Lorant Sas, care își ia rămas bun de la colegii din USR. Acesta spune că va activa ca parlamentar neafiliat.

„Scopul meu și al colegilor mei a fost și rămâne reforma reală a acestui stat confiscat de către grupurile de interese. Din păcate, formarea unor „echipe” închise, atât la nivelul Biroului Național, cât și în Biroul Județean, a transformat orice propunere sau sesizare venită din partea noastră în maculatură. Personal, nu am primit vreun răspuns la zecile de adrese înaintate forurilor executive ale formațiunii politice în care am activat. Astfel, am înțeles faptul că pentru ei contează doar menținerea funcției în partid, în perspectiva viitoarelor alegeri, bazându-se pe organizații județene aservite, care livrează voturile necesare la alegerile interne, având ca și consecință îndepărtarea multor resurse umane valoroase”, spune Lorant Sas.

Acesta mai anunță că se alătură echipei REPER (Reînnoim Proiectul European al României), formațiune politică pusă pe picioare de Dacian Cioloș, alături de alți 4 europarlamentari.

„Le doresc, u toată sinceritatea, mult succes foștilor colegi care au ales să-și continue activitatea în formațiunea politică în care am activat. Voi construi, alături de parlamentarii și europarlamentarii care fac parte din noua echipă REPER, un partid modern, pro-european și democratic. România are nevoie de un proiect reformator, activat de cât mai mulți oameni politici din noul val. Îmi doresc sp colaborăm, cu toții, mai bine decât până acum și sunt dispus să susțin toate propunerile care pot moderniza România copiilor noștri, indiferent de culoarea politică”, mai spune deputatul Lorant Sas.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...