3.9 C
Bistrița
miercuri, februarie 21, 2024

Lorant Sas, deputat REPER: Coșmarul se transformă în realitate

„Margaret Thatcher spunea că „socialismul nu durează decât până se termină banii altora”. Banii s-au terminat, gaura bugetară e imensă. Guvernanții PSD-PNL vor taxe mai mari pentru sectorul privat – avertizează deputatul REPER Lorant Sas.

Deputatul Lorant Sas a comentat în legătură cu măsurile propuse de guvernanții PSD – PNL care „ne pregătesc următoarele:
  • taxe suplimentare pe cifra de afaceri a microîntreprinderilor: 1% până la 60.000 de euro și 3% pentru venituri anuale de peste 60.000 de euro;
Indiferent că înregistrezi profit sau pierdere, chiar dacă ești la început de drum, tu, antreprenorule, vei plăti pentru fiecare leu facturat!
  • eliminarea facilităților fiscale din IT, construcții și agricultură;
Sectoarele strategice din economie își vor pierde angajații, care, în număr mare, vor alege oferte din alte țări. Firmele vor da faliment și vor pierde contracte.
  • renunțarea la cota de TVA 5% pentru instalarea de panouri fotovoltaice;
Stimularea independenței energetice a gospodăriilor nu mai este o prioritate pentru guvernanți”, a avertizat Lorant Sas.

Deputatul REPER a comentat și în legătură cu „măsurile de diminuare” a cheltuielilor din sectorul public:

  • desființarea posturilor VACANTE!!!
  • desființarea funcției de șef birou;
  • acordarea voucherelor de vacanță NUMAI pentru angajații din sectorul bugetar cu venituri sub 14.000 RON brut, concomitent cu MAJORAREA acestora de la 1450 lei la 1600 lei;
  • achiziții de telefoane mobile în valoare de maxim 500 lei per aparat iar cheltuielile cu abonamentul nu pot depăși valoarea de 25 lei pe lună (proiectul inițial prevedea 50 de lei).
Incredibil, dar adevărat. Guvernanții au aflat din reclamele TV cum că există abonamente de telefonie mobilă “nelimitate” la 5 euro/lună și au rectificat proiectul de lege.  Uraaa, ați salvat bugetul…
Câtă nemernicie, ce sfidare la adresa antreprenorilor!”, a concluzionat deputatul Lorant Sas.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: