-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Încă un cerșetor vindecat miraculos: De data aceasta, la intrarea în Kaufland

Încă un cerșetor cu „probleme de sănătate” a fost vindecat miraculos. Unui tânăr care cerșea bani la intrarea în Kaufland i s-a vindecat mâna la „atingerea” polițiștilor locali.

Campania de combatere a cerșetoriei a continuat ieri cu o nouă „minune”. Polițiștii locali și angajații Direcției de Asistență Socială au găsit un tânăr, la intrarea în Kaufland. Acesta avea mâna dreaptă bandajată și cerea bani, pe motiv că nu poate lucra și trebuie să se trateze.

Doar că la „atingerea” polițiștilor locali, orice problemă a dispărut.

Dragă tinere, tinerețea e frumoasă. Aduce cu ea maturizarea și responsabilizarea individului. Tinerețea este despre educație, muncă și autodepășire. Nu îți irosi tinerețea cerșind. Este timp pentru o schimbare…

Aceste lucruri le-am povestit cu tânărul din fotografiile de mai jos când îl aduceam la sediul nostru.

Priviți fotografiile! Era la intrarea supermarketului Kaufland, mimând o invaliditate la mâna dreaptă pentru a atrage mila oamenilor. Ei? Surpriză! Priviți fotografia a doua! Ce pretindea tânărul era o minciună. Mâna dreaptă era perfect sănătoasă!

Ironia din privirea lui când l-am demascat ne-a făcut să decidem să vi-l prezentăm.

Din acest motiv, vă solicitam din nou, SĂ NU OFERIȚI BANI SAU ALTE BUNURI PERSOANELOR CARE APELEAZĂ LA MILA PUBLICĂ!”, au transmis polițiștii locali.

Despre o altă asemenea demascare cu un cerșetor din Piața Decebal puteți reciti mai jos:

VIDEO – MINUNE azi în Piața Decebal: La „porunca” unui polițist local, unui cerșetor i-au „crescut” picioarele

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.