21.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Lotul 4 din Poarta Transilvaniei, aproape gata! Drum ca în palmă între Ilva Mică, Poiana Ilvei și Măgura Ilvei

Lotul 4 din drumul Poarta Transilvaniei este tot mai aproape de finalizare. Acesta leagă localitățile Ilva Mică de Poiana Ilvei și de Măgura Ilvei. Lucrările includ construirea a 80 de podețe și ziduri de sprijin pe mai bine de 6 kilometri și jumătate.

Potrivit unei informări a Consilului Județean, Lotul 4 din drumul Poarta Transilvaniei se apropie cu pași repezi de finalizare. Acesta este unul dintre cele mai așteptate tronsoane, legând Ilva Mică de Poiana Ilvei și Măgura Ilvei. Porțiunea de drum se întinde pe 18,8  km.

„Se modernizează carosabilul, se construiesc 80 de podețe, cele 4 poduri sunt deja în reabilitare, de asemenea, și zidurile de sprijin pe o distanță de 6,7 km.”, mai precizează reprezentanții Consiliului Județean.

Drumul Poarta Transilvaniei se întinde pe 80 de kilometri și este cel mai mare proiect de infrastructură din Ardeal. Lucrările au fost împărțite în 5 loturi. Lotul 1, Mureșenii Bârgăului – Colibița (5 km) a fost finalizat, iar partea din lotul 1 care leagă Mița de Colibița (6,4 km) este încă în execuție.

Sunt finalizate și loturile 2 și 3, care leagă Bistrița-Bârgăului de lacul Colibița (17 km) și respectiv Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică (14 km). Sunt în execuție lotul 4 și lotul 5 : Măgura Ilvei – Lunca Ilvei (17,8 km).


 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: