1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

A dispărut data de finalizare a lucrărilor de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” . Când trebuia finalizat obiectivul:

După ce acum două săptămâni constructorul MIS Grup anunța că e în grafic cu lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, acum constatăm că data de finalizare a investiției a dispărut de pe panoul informativ…

Acum două săptămâni, MIS Grup anunța, într-un comunicat de presă, că este în grafic cu lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu”:

„Lucrările de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița sunt în grafic, iar pe șantier e forfotă mare pentru ca elevii și profesorii să se întoarcă la cursuri cât mai repede, într-o clădire complet nouă, în care istoria va dăinui peste ani și ani!”, preciza constructorul acum exact 15 zile.

Dacă lucrările sunt în grafic nici nu se mai știe, având în vedere faptul că de pe panoul informativ amplasat în apropierea obiectivului a dispărut data de finalizare a investiției. Aflăm doar că lucrările au început în luna octombrie 2020.

Dintr-un comunicat de presă emis de municipalitate în 2020 aflăm că durata de execuție a lucrărilor este de 30 de luni (adică doi ani și jumătate). Așadar, ele trebuie finalizate în martie-aprilie anul acesta.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Încet, încet, așa, o să dispară data terminării lucrărilor de pe toate șantierele din oraș!! Când vor fi finalizate? Când o vrea Bunuțul Dumnezeu! La Sf. Așteaptă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...