16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Mâine, în sala de sport CNAM: Dans, grafitti și multă distracție cu cei de la Reborn și invitații lor din Cluj

Bistrițenii sunt invitați mâine în sala de sport a Colegiului „Andrei Mureșanu”. Cei de la Reborn, alături de invitații lor din Cluj, vor oferi cursuri de dans, graffiti și workshopuri gratuite. Toate, condimentate cu multă distracție.

Prima zi de vineri din septembrie se anunță una plină de distracție și voie bună.

Cei de la studioul de dans Reborn, invită bistrițenii mâine, în sala de sport a Colegiului „Andrei Mureșanu”.

În cadrul hipBNhop se vor oferi cursuri de dans, graffiti și diferite workshop-uri.

Vineri, bistrițenii se vor putea bucura de spectacole de dans, atelier de graffiti, concursuri, și workshop-uri intense cu 2 instructori de Breaking si Street Dance, veniți tocmai de la Cluj, pentru a crește nivelul de performanță și de cunoștințe a dansatorilor bistrițeni” au transmis cei de la Reborn Dance Studio.

Programul evenimentului hipBNhop este:

  • 11:00-12:30 – Workshop Breaking cu Arcadius
  • 12:30-13:50 – Workshop Hip Hop (Dance) cu Alin Țircă
  • 14:00-15:00 – Pauză
  • 15:00-16:20 – Atelier de Graffiti cu Tio
  • 16:30-17:00 – Battles / concursuri de dans
  • 17:00-19:00 – Spectacol de dans

Atelierul de graffiti se va desfășura sub forma unui curs, finalizat cu un mic concurs, unde cele mai bune 3 lucrări vor fi premiate.

Concursul de dans se va desfășura sub forma unor battle-uri pentru următoarele categorii:

  •  1 vs 1 Hip Hop Battle (sub 14 ani)
  • 1 vs 1 Hip Hop Battle (peste 14 ani)
  • 1 vs 1 Breaking Battle ” mai anunță organizatorii.

Evenimentul se va finaliza cu un spectacol de dans la care vor participa trupele Reborn, atât din Bistrița, cât și din Lunca Ilvei.

CINE SUNT INVITAȚII

Unul dintre invitații evenimentului hipBNhop este Arcadius din Cluj-Napoca și reprezintă trupa Concrete Rockers. Acesta are o experiență de peste 10 ani în Breaking. Este un psiholog organizațional care visează să creeze comunități autosustenabile.

„Cel de-al 2-lea invitat, Țio este pasionat de arta Graffiti-ului de mai bine de 10 ani. Întors de curând în orașul natal, el a mai susținut ateliere de graffiti cu membrii școlii de dans Reborn Dance Studio, care au fost un real succes și o încântare pentru participanți„, explică cei de la Reborn.

Al 3-lea invitat este Alin Țîrcă. Este originar din Alba Iulia, însă este stabilit în Cluj-Napoca. El reprezintă școala de dans Street Groove Studio. Alin a intrat în lumea dansului în urmă cu 10 ani. În ultimii ani și-a focusat atenția pe Hip Hop, participând la numeroase competiții și spectacole naționale, dar și internaționale, în țări precum Grecia, Thailanda și Italia.

Puteți urmări mai multe detalii legate de acest eveniment aici: https://www.facebook.com/events/750015312744147 sau pe paginile de Facebook și Instagram ale organizatorilui Reborn Dance Studio„, au transmis aceștia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.