18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Mâine, în sala de sport CNAM: Dans, grafitti și multă distracție cu cei de la Reborn și invitații lor din Cluj

Bistrițenii sunt invitați mâine în sala de sport a Colegiului „Andrei Mureșanu”. Cei de la Reborn, alături de invitații lor din Cluj, vor oferi cursuri de dans, graffiti și workshopuri gratuite. Toate, condimentate cu multă distracție.

Prima zi de vineri din septembrie se anunță una plină de distracție și voie bună.

Cei de la studioul de dans Reborn, invită bistrițenii mâine, în sala de sport a Colegiului „Andrei Mureșanu”.

În cadrul hipBNhop se vor oferi cursuri de dans, graffiti și diferite workshop-uri.

Vineri, bistrițenii se vor putea bucura de spectacole de dans, atelier de graffiti, concursuri, și workshop-uri intense cu 2 instructori de Breaking si Street Dance, veniți tocmai de la Cluj, pentru a crește nivelul de performanță și de cunoștințe a dansatorilor bistrițeni” au transmis cei de la Reborn Dance Studio.

Programul evenimentului hipBNhop este:

  • 11:00-12:30 – Workshop Breaking cu Arcadius
  • 12:30-13:50 – Workshop Hip Hop (Dance) cu Alin Țircă
  • 14:00-15:00 – Pauză
  • 15:00-16:20 – Atelier de Graffiti cu Tio
  • 16:30-17:00 – Battles / concursuri de dans
  • 17:00-19:00 – Spectacol de dans

Atelierul de graffiti se va desfășura sub forma unui curs, finalizat cu un mic concurs, unde cele mai bune 3 lucrări vor fi premiate.

Concursul de dans se va desfășura sub forma unor battle-uri pentru următoarele categorii:

  •  1 vs 1 Hip Hop Battle (sub 14 ani)
  • 1 vs 1 Hip Hop Battle (peste 14 ani)
  • 1 vs 1 Breaking Battle ” mai anunță organizatorii.

Evenimentul se va finaliza cu un spectacol de dans la care vor participa trupele Reborn, atât din Bistrița, cât și din Lunca Ilvei.

CINE SUNT INVITAȚII

Unul dintre invitații evenimentului hipBNhop este Arcadius din Cluj-Napoca și reprezintă trupa Concrete Rockers. Acesta are o experiență de peste 10 ani în Breaking. Este un psiholog organizațional care visează să creeze comunități autosustenabile.

„Cel de-al 2-lea invitat, Țio este pasionat de arta Graffiti-ului de mai bine de 10 ani. Întors de curând în orașul natal, el a mai susținut ateliere de graffiti cu membrii școlii de dans Reborn Dance Studio, care au fost un real succes și o încântare pentru participanți„, explică cei de la Reborn.

Al 3-lea invitat este Alin Țîrcă. Este originar din Alba Iulia, însă este stabilit în Cluj-Napoca. El reprezintă școala de dans Street Groove Studio. Alin a intrat în lumea dansului în urmă cu 10 ani. În ultimii ani și-a focusat atenția pe Hip Hop, participând la numeroase competiții și spectacole naționale, dar și internaționale, în țări precum Grecia, Thailanda și Italia.

Puteți urmări mai multe detalii legate de acest eveniment aici: https://www.facebook.com/events/750015312744147 sau pe paginile de Facebook și Instagram ale organizatorilui Reborn Dance Studio„, au transmis aceștia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: