20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Mamba verde, Cobra egipteană și alte zeci de specii de reptile vii, în expoziție, la Muzeu

O expoziție inedită își va deschide porțile la finele acestei săptămâni. În incinta Muzeului Județean veți avea ocazia să admirați peste 80 de specii de reptile vii. Printre acestea, mamba verde, cobra egiptează, șopârle, țestoase sau tarantule.

Muzeul Județean Bistrița organizează o expoziție inedită. ”Expo Reptile vii” își deschide porțile pe 21 septembrie și se închide pe 3 noiembrie.

Cel mai veninos șarpe din lume, cobra regală, cu o lungime de 1,5 metri, vipera de Gabon, a cărei colți măsoară 4 centimetri și multe alte reptile vii originare din Australia, Africa, Asia și Europa vor face deliciul publicului vizitator al expoziției” anunță organizatorii.

Vernisajul va avea loc în 21 septembrie la ora 16.00. Expoziția va putea fi vizitată zilnic, în intervalul orar 09.00- 18.00. Prețul unui bilet este de 5 lei pentru copiii cu vârsta peste 3 ani și 10 lei pentru adult.

Rugăm grupurile organizate, de peste 10 persoane să se programeze în prealabil la numărul de telefon 0740/015.997- muzeograf Alina LEHACI” anunță reprezentanții Muzeului.

Cei ce vor vizita expoziția, nu doar că vor vedea peste 80 de specii diferite din regnul reptilelor, dar vor avea ocazia și sa afle informații despre acestea. Tocmai de la colecționarul Florin Sîrbu.

Secția de Științele Naturii a muzeului bistrițean, în colaborare cu exoticul colecționar Florin Sîrbu, grație căruia vor fi prezentate publicului peste 80 de specii de gen, își propune să aducă în fața vizitatorilor fascinante viețuitoare precum: mamba verde, taipanul, cobra egipteană, șopârle, țestoase, tarantule și alte misterioase viețuitoare aparținând climatului tropical și subtropical, în scopul educării științifice și familiarizării publicului cu fauna exotică de pe alte continente” mai spun organizatorii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!