18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Măr copt, cu nuci și caramel și ceaiuri cu arome asiatice, numa’ bune pentru vremea de afară! La Gelateria Aniela

Și ce că e frig?!? La Gelateria Aniela poți sta pe terasa încălzită și să savurezi un măr copt, cu nucă și caramel. Sau poți simți gusturile asiatice, în timp ce ceaiul îți încălzește tot trupul. Un lucru e clar! Odată ce ai gustat din mărul copt sau ai băut din ceaiurile speciale, te vei întoarce negreșit!

Afară se răcește, așa că Gelateria Aniela se adaptează! Și își așteaptă clienții cu căldură. Și pentru trup și pentru papilele gustative!

În primul rând, a pus pe terasă reșouri și pături, astfel încât clienților să nu le fie frig.

Apoi, a pregătit niște bunătăți numa’ bune de savurat când termometrele arată puțin, sau cu minus.

Mărul copt cu nucă și caramel

Mărul și nuca ne duc totdeauna cu gândul la vremea rece de afară și căldura din inima casei părintești sau a bunicilor. Apoi, dacă ne gândim la mărul copt, parcă și simțim mirosul acela îmbietor care umplea întreaga casă.

Ei bine, la Gelateria Aniela, găsiți bunătatea de măr copt. Dar nu orice fel de măr copt! Peste mărul fierbinte este pus un glob de înghețată de vanilie, care se topește încet, iar fuziunea dintre gusturi este parcă din altă lume. Apoi, pentru o savoare de nedescris, sunt presărate nuci și adăugat un sos de caramel.

O explozie de gusturi care ar cuceri orice gurmand sau pretențios în ale dulciurilor.

Gustul asiatic sau marocan, păstrat într-o ceașcă de ceai fierbinte

Dacă nu ați ajuns niciodată în vreo țară din Asia sau Africa, nu e nicio problemă. Puteți simți căldura din acele zone și să gustați din condimentele și mirodeniile lor, la Gelateria Aniela.

Acestea sunt ambalate frumos în pliculețe de ceai și așezate în cele mai frumoase cești.

Puteți savura un Bombai Chai sau un ceai de mentă marocană. Vă puteți recăpăta energia consumând un ceai de la Aloe Vera. Nu lipsesc gusturile exotice de mango, sau cele „mai de aproape”, de fructe de pădure sau zmeură.

La Gelateria Aniela găsiți așadar produsele ce sfidează perfect vremea de afară, ce readuc gustul copilăriei sau cel al țărilor îndepărtate.

Ceea ce nu poate fi contestat este faptul că odată ce ai trecut pragul Gelateriei Aniela și ai gustat din aceste bunătăți, te vei întoarce iar și iar. Garantat!

A! DA! Și pentru că tot suntem în Postul Crăciunului, TREBUIE să știți că la Gelateria Aniela, produsele acestea se adapteză pentru a putea fi savurate și de cei care țin acest post!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...