25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Maramureșean prins drogat la volan, pe Republicii! Avea și ”marfă” la el:

Polițiștii bistrițeni au oprit ieri un autoturism, pentru un control în trafic, pe Bulevardul Republicii. La volan, un maramureșean drogat. Mai avea și câteva pliculețe cu ”marfă„ la el.

O acțiune de control în trafic a prevenit o posibilă tragedie.

Polițiștii bistrițeni au oprit un autoturism care circula pe Bulevardul Republicii din Bistrița, ieri, pentru un control. La volan se afla un tânăr maramureșean.

Acesta a fost testat cu aparatul DRUG Test, care a ieșit pozitiv.

Mai mult, maramureșeanul mai avea asupra sa câteva pliculețe cu ”marfă”.

La 27 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publica au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Maramureș, care conducea pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța methamphetamină. În autovehicul au fost găsite 7 pliculețe de plastic în care se afla o substanță vegetală de culoare verzuie și 4 role din folie pentru rulat țigarete. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta substanțelor psihoactive” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

FOTO- ilustrativă – arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.