12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Maratonul Via Maria Theresia își așteaptă competitorii la final de august!

Maratonul Via Maria Theresia se află deja la cea de a șasea ediție. Organizatorii ne-au obișnuit cu probe care mai de care mai solicitante, iar anul acesta nu se lasă mai prejos! Înscrierile au început deja, iar jumătate din locurile disponibile au fost deja rezervate.

Via Maria Theresia (VMT) este un drum istoric aflat în munții Călimani, construit în urmă cu sute de ani. În prezent drumul se suprapune unui traseu turistic destul de puțin semnalizat, prin urmare foarte rar parcurs de turiști. Pentru ca valorile pe care traseul le avea în trecut să nu se piardă, Asociația Tășuleasa Social îl readuce la viață organizând competiții montane.

Anul acesta competiția VMT va avea loc în 24 august și cuprinde 4 probe: maraton, semimaraton, ultramaraton și drumeție. Traseul de maraton are 42 km și va avea punctul de start de la Fosta Exploatare Minieră de Sulf din județul Suceava, fiind o cursă de dificultate medie. Semimaratonul fi un traseu de dificultate moderată, în timp ce ultramaratonul este destinat doar celor care au experiență în astfel de competiții, traseul având o lungime de aproximativ 81 km. Organizatorii pun la dispoziție familiilor cu copii, iubitorilor de mișcare în natură, dar și spectatorilor, un traseu de drumeție pe poteca VMT.

Perioada înscrierilor a început în 10 mai, și durează până în 31 iulie. Rezervarea locurilor poate fi făcută pe siteul Via Maria Theresia, făcând click pe competiția la care doriți să participați. În mai puțin de 30 de ore de la începerea înscrierilor, jumătate din locurile disponibile s-au ocupat, au anunțat organizatorii.

Sursa foto: Facebook – Via Maria Theresia

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?