1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte speciale, în toate magazinele sale! Astăzi și mâine vă puteți bucura de oferte speciale, dar și alte surprize în magazine Marecom din țară.

Marecom Confecții a început timid, în anul 2005, cu un atelier de croitorie în orașul Năsăud. Business-ul a luat naștere într-o cămăruță cu 3 oameni, 3 mașini de cusut și una de surfilat.

La „majorat”,  Marecom livrează costume bărbătești în magazine din toată țara. Are astăzi peste 50 de angajați, iar fabrica din Năsăud trece periodic prin ample procese de modernizare și adaptare la condițiile pieței, ceea ce ajută producătorul să mențină standardele ridicate când vine vorba despre calitatea produselor sale.

Anul acesta, în martie, ca o sărbătoare în avans, Marecom a deschis un magazin în Cluj-Napoca, pe strada Între Lacuri, nr. 1. De asemenea, anul acesta producătorul din Năsăud a început o colaborare și cu vedeta de televiziune Victor Slav, care a devenit imaginea brandului născut în „Orașul Academicienilor”.

Marecom împlinește 18 ani de activitate și sărbătorește cu oferte speciale, alături de clienții care trec pragul magazinelor sale, astăzi și mâine.

Astfel, în 29 și 30 septembrie, sunteți așteptați cu reduceri de 20% la produsele Marecom, dar și cu o mulțime de surprize, la orice achiziție efectuată în magazinele producătorului.

Pentru a sărbători alături de Marecom și a te bucura de reducerile aniversare trebuie să călcați pragul magazinelor din Bistrița (de pe Calea Moldovei  nr. 17), Năsăud (Piața Nouă nr. 4) și Cluj-Napoca (str. Între Lacuri, nr. 1)

Magazinul din Bistrița este deschis astăzi între orele 09:00 și 19:00 și mâine între orele 09:00 și 17:00.

Magazinul din Năsăud este deschis astăzi între orele 08:00 și 18:30 și mâine între orele 08:00 și 16:30.

Magazinul din Cluj-Napoca este deschis astăzi între orele 10:00 și 20:00 și mâine între orele 10:00 și 17:00.  

Povestea celor de la Marecom o puteți urmări mai jos:

Ovidiu Anton (Marecom – Năsăud): „Au început românii să caute produse fabricate în țară”

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...