11 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

MĂRIȘELU: Fost preot, găsit mort în apă!

O descoperire macabră a avut loc în această dimineață, la Mărișelu. Trupul unui bărbat a fost văzut în râu. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

Un echipaj al Ambulanței, unul al ISU BN și al poliției au fost solicitate să intervină în această dimineață în localitatea Mărișelu.

Trupul unui bărbat, de aproximativ 65 de ani, a fost văzut în apă.

„Pompierii militari au reușit să scoată victima din apă, dar din păcate echipajul cu medic al SAJ BN a fost nevoit să constate decesul la locul intervenției, deoarece nu se impuneau manevre de resuscitare, bărbatul prezentând rigiditate și pete cadaverice”, transmit reprezentanții SAJ BN.

S-ar părea că bărbatul lipsea de acasă încă de aseară. Cu toate acestea, familia nu anunțase polițiștilor dispariția bărbatului.

Oamenii legii fac verificări pentru a stabili împrejurarea în care a survenit decesul bărbatului.

UPDATE

Se pare că bărbatul găsit decedat provine dintr-o familie bună, fiind preot lăsat la vatră.

„E vorba de Alexandru Pop, de 68 de ani. A fost preot în Domnești și acum e lăsat la vatră. E cumnatul părintelui Feier. Nu știm ce s-a putut întâmpla. El stă cu soția, la o casă la vreo 300 de metri de centrul satului și aseară, niște angajați de la Primărie s-au întâlnit cu el la magazin. Acuma l-au găsit în apă în sensul opus de unde e casa lui. Nu știm ce a pățit că doar zona e luminată, e asfalt… o să vedem ce spun polițiștii și cei de la Medicina Legală care sunt acum aici”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Mărișelu, Horea Petruț.

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: