18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO IMPRESIONANT: Zeci de copii au creat ornamente și le-au vândut, pentru a ajuta educatoarea bolnavă

Preșcolarii de la Grădinița din Sîngeorz Băi, alături de părinți și educatoare, au dat o mare dovadă de solidaritate. Au realizat ornamente inedite de Crăciun, pe care apoi le-au vândut. Iar bănuții ajung la educatoarea bolnavă, caz prezentat de Bistrițeanul.ro

În cadrul proiectului „Împreună pentru semenii noștri”, preșcolarii de la Grădinița cu Program prelungit Sîngeorz Băi au desfășurat activitatea „Ajută-ne să ajutăm!”.

Micuții, alături de părinți și educatoare, au realizat impresionante ornamente de Crăciun. Apoi au organizat un târg în care le-au vândut.

„Ajută-ne, să ajutăm!”… Acesta a fost sloganul după care s-au ghidat preșcolarii grupelor mici și mijlocii, împreună cu părinții acestora, în proiectarea, organizarea și desfășurarea «Târgului de Crăciun» în scop caritabil, de la G.P.P Sîngeorz-Băi, activitate cuprinsă în cadrul proiectului: Mai aproape de semenii noștri”. Mulțumim părinților care ne sunt alături, necondiționat! Cei 23 de copii de la grupa mică, alături de cei 25 de copii de la grupa mijlocie, coordonați de Anca Pop și Maria Pătrașcu, au reușit să strângă, prin această activitate, o sumă frumoasă de bănuți. Dorința acestui târg a venit în special în urma vizualizării cazului educatoarei din Bistrița, prezentat de ziarul dumneavoastră”, a explicat Anca Pop.

Mare parte a sumei adunate va fi oferită educatoarei, dar o sumă va fi dată și unui alt caz special.

Despre cazul educatoarei care se luptă să trăiască puteți reciti aici:

VIDEO – O educatoare se luptă să trăiască: Pentru cei trei copii ai ei și sutele de copii și părinți ce o iubesc enorm

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...